Hyytävää Kauhujen Kangasala -tapahtumaviikonloppua vietetään jo neljättä kertaa!

Jaa

Kangasalan on tullut aika jälleen muuntautua Kauhujen Kangasalaksi, kun selkäpiitä karmiva tapahtumaviikonloppu valtaa kaupungin 27.-29.10.2023.

Vuonna 2021 Mobilian automuseon parakkikylään tehtiin omatoimisesti kierrettävä kauhukierros.
Vuonna 2021 Mobilian automuseon parakkikylään tehtiin omatoimisesti kierrettävä kauhukierros. Anna Toiva

Yhdistykset, yritykset sekä muut kaupunkilaiset pääsevät toteuttamaan hurjia ideoitaan tapahtumaviikonlopun ohjelmaan. Kaupungin yhteiseen tapahtumakokonaisuuteen voi osallistua millä tahansa Kauhujen Kangasala -teemaan sopivalla esityksellä, näyttelyllä, kilpailulla, tapahtumalla, videolla, tai muulla ohjelmalla. Viime vuosina tapahtumaviikonloppuna on nähty mm. valotaidetta, konsertteja, lepakkoluolia, yleisöluentoja, liemipajoja ja vaikka mitä muuta hiuksia nostattavaa kaiken ikäisten halloweenfanien iloksi eri puolilla Kangasalaa.

Kauhujen Kangasalaan voi ilmoittaa osoitteessa: kangasala.fi/tapahtumat/kauhujenkangasala Ilmoittautumisaikaa on 31.8.2023 saakka.

Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia mitä kauheaa kaupunkilaiset toivovat tapahtumaviikonlopulle. Ehdotuksia voi jättää kulttuuripalveluiden sähköpostiin: kulttuuripalvelut@kangasala.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Vanhojen kiinteistöjen purkaminen Kangasalan K-Supermarketin tontilta alkaa18.9.2023 16:47:40 EEST | Tiedote

Kangasalan keskustassa K-Supermarketin laajentamisen mahdollistava kaava on saanut lainvoiman alkuvuonna 2023. Kaupan laajentamisen ja tontin uusien järjestelyiden suunnittelu on käynnissä. Keskon tontilla Ellintien ja Finnentien välissä osoitteissa Finnentie 3, Ellintie 1 ja 5 sekä Ainontie 6 ja 8 olevien vanhojen rakennusten purkutyöt aloitetaan 18.9. alkavalla viikolla. Purkutöiden on tarkoitus valmistua marraskuun loppuun mennessä. Purkamistyöstä aiheutuu jonkin verran ympäristöhäiriöitä, kuten ääntä, pölyä ja työmaaliikennettä, mutta haitat pyritään minimoimaan. Purku-urakoitsijana toimii Enerkon Ympäristöpalvelut Oy. Purkutyötä tehdään arkipäivinä ja melua aiheuttavat työvaiheet suoritetaan klo 9 ja 18 välillä. Työmaa-alue aidataan ja työmaa-alueeseen rajoittuville katualueille osoitetaan väliaikaiset liikenteenohjausjärjestelyt. Purkutyöt ovat askel eteenpäin kaupan laajennushankkeessa. Laajennuksen rakennustöiden on suunniteltu alkavan vuoden 2024 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme