Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus kokoontui syyskauden ensimmäiseen kokoukseen

Jaa
Kaupunginhallitus kokoontui maanantaina 7.8. kesätauon jälkeen. Kokouksessaan kaupunginhallitus nimitti nimistötoimikunnan kahden vuoden toimikaudeksi.

Kaupunginhallitus asetti toimikaudekseen nimistötoimikunnan vuosiksi 2023-2025. Toimikunnan tehtävänä on tehdä esityksiä ja antaa lausuntoja maankäyttö- ja rakennuslain mukaisista asemakaavojen nimikysymyksistä ja muista nimistöasioista.

Nimistötoimikunnan kokoonpano löytyy esityksestä

Kaupunginhallitus päätti lisäksi esittää valtuustolle kaavamuutoksia Lauttasaareen, Sörnäisten Hanasaareen sekä Pihlajamäkeen. Kaavat etenevät kaupunginvaltuuston käsittelyyn.

Kaupunginhallitus kokoontuu maanantaisin

Helsingin kaupunginhallitus kokoontuu kaupungintalolla maanantaisin kello 16.00. Kokousaikoja voi seurata kokouskalenterista

Kaupunginhallituksen kokoukset eivät ole yleisölle avoimia. Kokousten esityslista tulee luettavaksi kokousta edeltävänä torstaina ja kokouksen jälkeen tehdyistä päätöksistä julkaistaan päätöstiedote.

Kaikki kaupunginhallituksen päätökset löytyvät päätöstiedotteesta. Päätöstiedote julkaistaan kaupunginhallituksen asiakirjat -sivulla.

Maisa Hopeakunnas
Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunginkanslia
P. 09 310 27 821
maisa.hopeakunnas@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme