Pirkanmaan hyvinvointialue

Ensimmäiset palvelut muuttivat Nokian uudelle sosiaali- ja terveysasemalle

Jaa
Neuvola, kotisairaala ja hoitotarvikepalvelu aloittivat toimintansa maanantaina 7.8.2023 Nokian uudella sosiaali- ja terveysasemalla osoitteessa Maununkatu 12. Seuraavaksi sinne muuttavat kiirevastaanotto, aikuisten mielenterveys- ja päihdepalvelut, psykiatrian poliklinikka sekä Fimlabin laboratorio. Ne palvelevat sosiaali- ja terveysasemalla 14.8.2023 alkaen.

Vastaanottopalvelut eli terveyskeskuksen hoitajien ja lääkärien vastaanotot muuttavat porrastetusti 14.–21.8.2023.

Hammashoitola palvelee sosiaali- ja terveysaseman tiloissa maanantaista 28.8.2023 lähtien. Muuton vuoksi hammashoidon päivystysvastaanotto on 27.8.2023 asti Kauppakadun ja Koskenmäen hammashoitoloissa.

Elokuun lopussa sosiaali- ja terveysasemalle muuttavat lähipalvelusairaala (sairaalaosasto) ja kuvantaminen. Suun (hampaiston) kuvantamistutkimukset aloitetaan uusissa tiloissa 4. syyskuuta. Lisäksi sosiaali- ja terveysasemalle tulee kahvila sekä lounasravintola, joka avautuu syyskuun alussa.

Fysio- ja toimintaterapia sekä apuvälineyksikkö jatkavat toimintaansa nykyisissä tiloissa uuden sosiaali- ja terveysaseman viereisessä rakennuksessa osoitteessa Maununkatu 10.

Syyskuun alusta alkaen asiakkaille maksuttomia hoitotarvikkeita ei enää jaella sosiaali- ja terveysasemilla, vaan ne toimitetaan asiakkaille PostNordin kautta. Hoitotarvikkeet tilataan sähköisellä lomakkeella, joka on otettu käyttöön jo aiemmin tänä vuonna. Elokuun ajan hoitotarvikepalvelun toimipiste palvelee Nokian sosiaali- ja terveysasemalla ajanvarauksella.

Nokian uusi sosiaali- ja terveysasema on rakennettu aiemmin puretun terveyskeskuksen paikalle osoitteeseen Maununkatu 12. Se kokoaa nokialaisten sosiaali- ja terveyspalveluja saman katon alle. Syyskuussa asukkaille järjestetään opastettuja tutustumiskierroksia sosiaali- ja terveysasemalle. Kierroksista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Tarkemmat tiedot muuttoaikatauluista ja muuttavista palveluista löydät pirha.fi-sivuilta: Nokian sosiaali- ja terveysasema.

Yhteyshenkilöt

Nokian sosiaali- ja terveysaseman muutot:
Hyvinvointikeskuskoordinaattori
Outi Kytöneva
puhelin 040 357 6771
outi.kytoneva@pirha.fi


Hoitotarvikepalvelu:
palvelupäällikkö
puhelin 040 801 6175

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme