Kokkolan kaupunki

Punaisen sillan saneeraus Suntinsuulla alkaa

Jaa
Kevyen liikenteen käyttämän Punaisen sillan saneeraus alkaa ensi viikolla (vko 33). Myös Pususiltana tunnettu silta yhdistää Pikiruukin ja Suntinsuun venevajojen alueen. Silta suljetaan liikenteeltä saneeraustyön ajaksi.

Sillan saneerauksen on tarkoitus valmistua vuoden loppuun mennessä. Suojellun kohteen kunnostuksessa on varauduttu myös yllätyksiin. ”Saneerauksen yhteydessä uusitaan muun muassa sillan tukirakenteet ja ristikot. Korjaustarpeet tarkentuvat työn käynnistyttyä, mutta niiden ei pitäisi vaikuttaa saneerauksen aikatauluun”, toteaa työpäällikkö Mikko Takkula.

Saneerauksen aikana kevyt liikenne pääsee ylittämään Suntin muun muassa Hollihaan pohjapadon sillan kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme