Messukeskus

Uutta: Helsingin Messukeskus lanseerasi faneilleen kausikortin

Jaa
Helsingin Messukeskus tarjoaa innokkaimmille messukävijöilleen uudenlaisen edun: kausikortin. Kausikortti antaa käyttäjälleen mahdollisuuden nauttia Messukeskuksen järjestämistä tapahtumista syksyn 2023 ja kevään 2024 ajan.

Messukeskuksen kausikortti oikeuttaa yhden henkilön rajattomaan sisäänpääsyyn esimerkiksi Habitareen, Helsingin Kirjamessuille, I love me -messuille, Matkamessuille ja Kevätmessuille. Voimassaoloaika on 1.9.2023-31.5.2024.

- Kortilla pääsee kauden aikana kaikkiaan 16 suosittuun yleisötapahtumaan. Lisäksi moni kävijä vierailee suosikkitapahtumissaan useita kertoja. Esimerkiksi kirjamessuilla saatetaan viettää koko viikonloppu ja venemessuilla vierailla molempina viikonloppuina, joten kausikortti maksaa itsensä pian takaisin, kertoo asiakaskokemuksesta vastaava Anne Dammert Helsingin Messukeskuksesta.

Kausikortin voi ostaa Messukeskuksen verkkokaupasta itselle tai lahjaksi. Hinta on 60 euroa ja messuklubilaiselle tai messuklubiin liittyvälle 50 euroa. Messuklubi on Messukeskuksen maksuton kanta-asiakasklubi, jonka jäsenet saavat vuoden mittaan etuja ja tarjouksia uutiskirjeissä.

nSightin alkuvuodesta julkistaman tutkimuksen mukaan vain 3 % suomalaisista 18–70-vuotiaista ei ole koskaan käynyt messuilla. Kuluttajista noin 10 % arvioi käyvänsä jatkossa messuilla useammin kuin ennen pandemiaa. Messuilta haetaan tutkimuksen mukaan ensisijaisesti tietoa, inspiraatiota ja uutuuksia. Kävijät arvostavat sitä, että messuilla voi tehdä ja kokeilla itse erilaisia asioita. Monelle messuvierailu on tarjonnut mieleenpainuvia elämyksiä ja uniikkeja kokemuksia. Kuluttajamessujen teemoista kiinnostavimpia ovat tutkimuksen mukaan asuminen, sisustus ja ruoka. (nSight, n = 2873)

Kausikortin kaltaista lipputuotetta ei ole muilla suomalaisilla messujärjestäjillä. Helsingin Messukeskuksessa käy vuosittain noin miljoona vierasta.

Tapahtumat, joihin on rajaton sisäänpääsy Helsingin Messukeskuksen kausikortilla 2023–2024:

2023

 • Habitare (kausikortti voimassa yleisöaikoina)
 • I love me
 • Helsingin Kirjamessut
 • Viini ja Ruoka
 • Lautasella
 • Studia

2024

 • Matka (kausikortti voimassa yleisöaikoina)
 • Caravan
 • MP Moottoripyörämessut
 • Vene Båt
 • Kevätmessut, Lähiruoka & luomu, Golf
 • Lapsimessut, Ruokamessut, Lemmikkimessut

Lisää Messukeskuksen kausikortista: https://tapahtumat.messukeskus.com/kausikortti

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Tämän hetken sormusmuotoilu yllättää monimuotoisuudellaan ja rohkeudellaan28.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden Kaunein Sormus 2023 -kilpailun finaalin yleisöäänestys on alkanut. Korumuotoilijoille suunnatussa, nyt 16. kertaa järjestettävässä kilpailussa katsotaan tulevaisuuteen ja etsitään sormusta, jossa on viitteitä huomisen kauneudesta. Finalistisormusten esittely ja muotoilijoita nähdään I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.10.2023. Kilpailun voittaja julkistetaan marraskuussa.

Vuoden herkullisin tapahtuma Viini & Ruoka rantautuu Helsingin Messukeskukseen26.9.2023 10:12:24 EEST | Tiedote

Viini & Ruoka kokoaa ruoasta ja viinistä kiinnostuneet Helsingin Messukeskukseen 26.-29.10.2023. Suosittu ja odotettu tapahtuma tarjoaa kävijöille runsaasti monipuolista koettavaa, kuten mielenkiintoisia näytteilleasettajia, suosittuja viinitastingeja, inspiroivia kirjailijavieraita sekä muita makunystyröitä hiveleviä kokemuksia. Tapahtumassa kilpaillaan myös Vuoden Kokki -ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen finaalit. Viini & Ruoka järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa.

Helsingin Kirjamessujen ohjelma entistä laajempi, teemakeskusteluissa esillä valta26.9.2023 00:01:00 EEST | Tiedote

Helsingin Kirjamessut 2023 tarjoaa jälleen monipuolisen ohjelman kirjallisuuden ystäville. Tänä vuonna järjestetään yli 900 keskustelua ja kirjailijahaastattelua, joihin osallistuu yli 1000 kirjailijaa, vaikuttajaa, tutkijaa, taiteilijaa ja poliitikkoa. Paikalla on kotimaisten huippukirjailijoiden lisäksi noin 30 kansainvälisiä kirjailijavieraista kymmenestä maasta. Teemakeskustelujen aiheena on valta kirjallisuudessa. Uutta kirjamessujen ohjelmassa ovat keskustelut kirjailijoiden tuotannoista ja kirjasomen entistä vahvempi läsnäolo. Helsingin Kirjamessut järjestetään 26.–29.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa nyt 23. kerran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme