Kiinteistömaailma

Mika Laurikainen on nimitetty Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa

Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mika Laurikainen 1.9.2023 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Risto Kyhälä siirtyy Kiinteistömaailma Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Laurikainen työskentelee tällä hetkellä Kiinteistömaailman liiketoimintajohtajana vastaten koko Suomen franchising-verkostosta ja sen kehittämisestä.

Samassa yhteydessä tehdään seuraavat nimitykset Kiinteistömaailman johtoryhmässä.

KTM Tony Korkala on nimitetty talouspäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän on aiemmin työskennellyt Kiinteistömaailman analyytikkona ja johtoryhmän sihteerinä.

OTM, KTM Sanna Suni on nimitetty lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän sihteeriksi. Hän on aiemmin työskennellyt Kiinteistömaailman lakiasiainpäällikkönä.

”Aikaisemmin sovitun ja itselleni annetun lupauksen mukaisesti täyttäessäni huomenna 60 vuotta keskityn jatkossa hallitustehtäviin. Kiinteistömaailmassa jatkan kuitenkin kokopäivätoimisesti antaen mahdollisimman suuren tuen uudelle toimitusjohtajalle, jolla on erittäin vahva kokemus ja osaaminen franchising-ketjuista”, sanoo Risto Kyhälä.

Kiinteistömaailma Oy:n hallituksen muodostavat jatkossakin Risto Kyhälä (pj.), Kenneth Kaarnimo (aiempi pj.), Arto Martonen ja Marcus Blomqvist.

”Olen erittäin innoissani ja otettu nimityksestäni Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtajaksi. Tulevaisuudessa pyrimme vahvistamaan Kiinteistömaailman asemaa markkinajohtajana sekä tarjoamaan entistäkin parempia ratkaisuja asiakkaillemme. Odotan innolla yhteistyötä yrittäjiemme kanssa ja uusien mahdollisuuksien luomista yhdessä”, sanoo Mika Laurikainen.

Kiinteistömaailma Oy:n johtoryhmään kuuluvat 1.9.2023 alkaen toimitusjohtaja Mika Laurikainen (pj.), markkinointi- ja viestintäjohtaja Taina Mustamo ja talouspäällikkö Tony Korkala sekä sihteerinä lakiasiainjohtaja Sanna Suni.

Lisätiedot:
hallituksen pj. (1.9.2023 alkaen) Risto Kyhälä, Kiinteistömaailma Oy, puh. 0400 998800
toimitusjohtaja (1.9.2023 alkaen) Mika Laurikainen, Kiinteistömaailma Oy, puh. 040 560 7514

Kiinteistömaailman kuvapankki (mm. Risto Kyhälän ja Mika Laurikaisen valokuvat): https://www.kiinteistomaailma.fi/kuvapankki

Kiinteistömaailma on kiinteistönvälityspalveluita Suomessa ja Baltian maissa tarjoava yritys. Suomessa Kiinteistömaailma on maan suurimpia kiinteistönvälitysliikkeitä, jossa työskentelee lähes 600 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Baltian maissa Kiinteistömaailma toimii Ober-Haus -brändillä. Kiinteistömaailma osti Ober-Hausin liiketoiminnan kesällä 2021. Kiinteistömaailma Oy:n omistaa kotimainen osakeyhtiö, jonka osakkaina ovat Risto Kyhälä sekä yhtiöittensä kautta Arto Martonen ja Kenneth Kaarnimo ja Merasco Real Estate.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistömaailma on kiinteistönvälityspalveluita Suomessa ja Baltian maissa tarjoava yritys.

Suomessa Kiinteistömaailma on maan suurin kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee 600 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Yritys perustettiin vuonna 1990.

Baltian maissa (Viro, Latvia, Liettua) Kiinteistömaailma toimii Ober-Haus -brändillä. Kiinteistömaailma osti Ober-Hausin liiketoiminnan vuonna 2021.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistömaailma

Heinäkuun asuntokauppa: Omakotitalokauppaa tehtiin normaalimäärä, kerrostalokauppaa ei – halutuimmissa perheasunnoissa selvä muutos8.8.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kiinteistömaailma-ketju välitti juuri päättyneessä heinäkuussa yhteensä 900 kohdetta. Niistä 625 oli käytettyjen myynnissä olleiden kohteiden välitystä, 11 uudiskohteiden välitystä ja 264 vuokrakotien välitystä. ”Omakotitaloja Kiinteistömaailma välitti heinäkuussa lähes kappaleen tarkkuudella saman määrän kuin viime kesänäkin. Kerrostaloasuntojen kauppamäärä laski sen sijaan vuoden takaisesta noin neljänneksen. Vuokravälityksessä elettiin vuodenkierrolle ominaisesti vilkkain kuukausi vuoteen. Siinä kiteytetysti heinäkuun asunto- ja kiinteistönvälityksen iso kuva”, sanoo Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Risto Kyhälä.

Katso muuttunut tilanne 10 suurimmalla paikkakunnalla: Väliraha isompaan kotiin muuttavilla pienentynyt Helsingissä jopa noin 100 000 euroa, osassa maakuntakaupunkeja tilanne taas suosii pienempään muuttavaa6.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Asuntojen hintojen lasku alkuvuonna on saanut monen kodinvaihtajan ottamaan aikalisän ja jäämään tarkkailemaan tilannetta. Jos kodinvaihdossa suunta on pienemmästä isompaan, on tilanne kuitenkin nyt merkittävästi suotuisampi useimmissa isoissa kaupungeissa kuin kaksi vuotta sitten, Helsingissä jopa lähes 100 000 euron verran. Vaikka vanhasta kodista saatava hinta olisikin laskenut, on sama ilmiö myös uudessa ostettavassa kodissa. Päinvastainen tilanne on puolestaan isoista kaupungeista Oulussa ja Porissa, joissa tilanne on kahden vuoden takaiseen verrattuna nyt suosiollisempi isosta pienempään kotiin muuttavilla. Kiinteistömaailma teki tilastokeskiarvoihin pohjautuvan laskelman 10 isoimmalle paikkakunnalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme