Asuntosäätiö

Asuntosäätiöltä 36 uutta asumisoikeusasuntoa Jyväskylän Kangasrinteelle

Jaa

Asuntosäätiö on allekirjoittanut urakkasopimuksen VRP Keski-Suomi Oy:n kanssa 36 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Jyväskylän Kangasrinteelle. Rakentaminen alkaa elokuussa ja kohteen arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2024. Uusi asumisoikeuskohde tuo Kangasrinteen alueen asuntotarjontaan toivottua monipuolisuutta.

Asuntosäätiö rakennuttaa 36 asumisoikeusasuntoa Jyväskylän Kangasrinteelle osoitteeseen Huhta 5 C. Asumisoikeuskohde on Asuntosäätiön 27. kohde Jyväskylässä.

”Olemme iloisia voidessamme laajentaa asuntotarjontaamme Jyväskylässä. Uusi asumisoikeuskohteemme jatkaa työtämme kohtuuhintaisen asuntokannan kehittämiseksi kasvukeskuksiin hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Näemme Jyväskylässä paljon mahdollisuuksia kohtuuhintaisen asumisen edistämiselle”, sanoo Asuntosäätiön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

”On hienoa toteuttaa kohde Asuntosäätiön kaltaiselle hyvämaineiselle ja luotettavalle toimijalle. Arvoissamme yhdistyvät luotettavuus, rehellisyys sekä katse ympäristöasioissa yli huomisen. Parhaillaan toteutettava KVR-muotoinen hanke edustaa strategiamme keskeistä painopistealuetta, josta meillä on paljon kokemusta”, kertoo VRP Keski-Suomen toimitusjohtaja Ville Marjakoski.

Koteja moniin tarpeisiin

Kuusikerroksinen kohde tarjoaa koteja eri elämäntilanteisiin. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin. Suurimmassa osassa asuntoja on oma sauna, ja kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

Rakennuksessa on irtaimisto- ja polkupyörävarastot sekä pesu- ja kuivaushuoneet. Kohteessa on neljä autotallia, minkä lisäksi autopaikkoja löytyy myös pihapaikkoina. Kellarikerroksessa on myös erillinen paikka sähkömopolle. 

Kangasrinne on monipuolinen ja luonnonläheinen asuinalue Jyväskylän keskustan koillispuolella. Alueella on terveysasema, koulu sekä kauppa. Lähipalveluita täydentävät Seppälän ja Tourulan alueiden kattavat palvelut. Huhtasuon liikuntapuisto, useat puistot ja luontopolut sekä uimaranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja liikuntaan.

Kohteen suunnittelusta on vastannut Arkkitehtipalvelu Oy.

Asuntojen haku tapahtuu Asuntosäätiön verkkopalvelun kautta: www.asuntosaatio.fi.

Asuntosäätiön kaikki uudiskohteet

Lisätietoja:

Asuntosäätiö:

Turkka Keravuori
p. 020 161 2272
turkka.keravuori@asuntosaatio.fi

VRP Keski-Suomi:

Toimitusjohtaja Ville Marjakoski
p. 040 3100 337
ville.marjakoski@vrp.fi

Avainsanat

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme noin 18 000 kotia 32 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 186,4 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Valtakunnallinen asumisoikeusasioiden neuvottelukunta: Hallituksen asuntopolitiikkaa epäonnistunutta ja yhteiskunnan kokonaisedun vastaista8.11.2023 12:40:31 EET | Tiedote

Asumisoikeusasioiden neuvottelukunta toteaa yksimielisesti, että valtiovallan suunnittelema asumisoikeustuotannon lakkauttaminen ja muun ARA-tuotannon vähentäminen ovat toimenpiteinä asuntopoliittisesti epäonnistuneita ja yhteiskunnan kokonaisedun vastaisia. Neuvottelukunnan mukaan valtion asumisoikeusjärjestelmässä näkemiin ongelmiin tulee vastata järjestelmää kehittämällä, ei uudistuotannon lakkauttamisella.

Tutkimus: Verkkarit ylivoimainen kotiasu – neljä prosenttia suomalaisista viihtyy kotona nakuna9.10.2023 11:30:00 EEST | Tiedote

Asuntosäätiön Kotionnellisuus 2023 -tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten suosikkiasu kotona – ylivoimaisen voiton veivät verkkarit. Mukavaan oloasuun sonnustautuu kotona peräti kolme neljästä suomalaisesta. Tutkimuksessa paljastui myös yllättävä suosikki: neljä prosenttia meistä viihtyy kotona parhaiten kokonaan ilman vaatteita. Vuotuista Kodin Päivää vietetään tänä vuonna lauantaina 14. lokakuuta – verkkareissa tai ilman.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme