Asuntosäätiö

Asuntosäätiöltä 82 uutta asumisoikeusasuntoa Helsingin Jätkäsaareen

Jaa

Asuntosäätiö ja YIT ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 82 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Helsingin Jätkäsaareen. Työt aloitetaan elokuussa 2023 ja asuntojen on määrä valmistua huhtikuussa 2025.

Asuntosäätiö rakennuttaa uuden asumisoikeuskohteen Helsingin Jätkäsaareen osoitteeseen Atlantinkatu 8. Asumisoikeusasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin viiden huoneen asuntoihin, ja asuntojen keskipinta-ala on 55 m². Kuusi-kahdeksankerroksisen asuinkerrostalon katolle asennetaan aurinkopaneelit, ja katutasoon rakentuu liiketila.

”On hienoa päästä edistämään monipuolista asuntotarjontaa suositulla Jätkäsaaren alueella. Asumisoikeusasuntojen rakennuttaminen keskeiselle paikalle Helsingissä tukee strategiamme mukaista tavoitetta tarjota kestäviä ja kohtuuhintaisia koteja hyvien kulkuyhteyksien varrella”, sanoo Asuntosäätiön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

82 asokodin kerrostaloon tulee monipuoliset varastotilat, pesula ja kuivaushuoneet, lajitteluhuone sekä terassillinen yhteissauna. Asukkaiden käyttöön tulee parkkihallissa sijaitsevat 39 autopaikkaa sekä 2 yhteiskäyttöautopaikkaa.

Kohteen suunnittelusta on vastannut Arkkitehdit NRT Oy.

Asuntojen haku Asuntosäätiön verkkopalvelun kautta: www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiön kaikki uudiskohteet

Lisätiedot

Turkka Keravuori
rakennuttamisjohtaja
p. 020 161 2272
turkka.keravuori@asuntosaatio.fi

Avainsanat

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme noin 18 000 kotia 32 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 186,4 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme