Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tule mukaan Taikoniin: ilmoittautuminen on käynnissä!

Jaa
Taiteen perusopetusta Vaasassa tarjoavaan Taikoniin on nyt haku käynnissä. Taikon tarjoaa 4–18-vuotiaille lapsille ja nuorille monipuolista opetusta kuvataiteessa, tanssissa, käsityössä sekä media-, sirkus- ja teatteritaiteessa. Taiteen perusopetus on osa kansalaisopisto Alman toimintaa.
Kuva: TaiKon / Frank Unger
Kuva: TaiKon / Frank Unger

Pääasiallinen ilmoittautumisaika päättyy 20.8., mutta myös kesken kauden on mahdollista tulla mukaan, mikäli paikkoja on vapaana.Ilmoittautuminen ja lisätietoja osoitteessa www.vaasa.fi/taikon.

- Taiteen perusopetus antaa mukavan harrastuksen yhdessä muiden kanssa, mutta luo myös vankan pohjan nuoren hakiessa taidealojen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen, kertoo apulaisrehtori Mia Wiik.

TaiKonin opettajat ovat oman taideaineensa koulutettuja ammattilaisia tai ovat pedagogisesti suuntautuneita taiteilijoita.

Opetusta järjestetään pääsääntöisesti Taikonin tiloissa Vaasan kasarmialueella. Iltapäiväopetusta 1.–2.-luokkalaisille järjestetään myös vaasalaisilla kouluilla. Kuvataideopetusta järjestetään Länsimetsän koululla ja Vikinga skolassa. Käsityöopetusta on Gerby skolassa, tanssia Huutoniemen koululla ja Sundom skolassa sekä teatteriopetusta Keskuskoulussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

apulaisrehtori Mia Wiik, puh. 0400 256 961, mia.wiik@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: TaiKon / Frank Unger
Kuva: TaiKon / Frank Unger
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme