Nordic Business Forum Oy

Päätöksenteon ekspertti puhumaan Nordic Business Forumiin

Jaa

Päätöksenteon asiantuntija Sheena Iyengar liittyy Nordic Business Forumin tulevan syksyn puhujakaartiin. Iyengar on tunnettu miljoonia katselukertoja keränneistä TED-puheistaan, sekä kirjoistaan “The Art of Choosing” ja “Think Bigger”. Tapahtumassa Iyengar tulee puhumaan päätöksenteon ja innovaation taustaprosesseista. 

Sheena Iyengar astuu lavalle syksyllä Nordic Business Forum tapahtumassa. Iyengar on tunnettu tutkimuksistaan koskien valinnanteon psykologiaa, ja sitä kuinka ihmiset kohtaavat haasteita maailmassa joka on täynnä erilaisia valintoja. Hänen tutkimuksiaan on siteerattu ahkerasti medioissa kuten The New York Times, The Wall Street journal, sekä BBC. Myös hänen kirjansa aiheesta ovat olleet suosittuja ja päätyneet mm. Financial Times:in listoille. 

Iyengar on suorittanut filosofin tohtorin tutkinnon Stanfordin yliopistossa. Hänellä on myös kandidaatin tutkinnot taloudesta sekä psykologiasta. Iyengarin Ted-puheita on katsottu miljoonia kertoja, ja hän on suosittu puhuja niin Fortune 500 yhtiöissä kuin muissakin instituutioissa ympäri maailmaa. Iyengar toimii tällä hetkellä professorina ja tutkijana Columbia Business Schoolissa.

Nordic Business Forumissa Iyengar tulee puhumaan siitä, kuinka päätöksenteon taustalla olevien prosessien ymmärtäminen voi vauhdittaa ja parantaa innovaatiokykyä. 

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Business Forum järjestää liike-elämän konferensseja yrityspäättäjille. Nordic Business Forumin vuotuinen päätapahtuma on yksi Euroopan johtavista bisnestapahtumista ja kokoaa yhteen 7 500 johtajaa ja yrittäjää yli 40 eri maasta sekä tavoittaa live streamin kautta arviolta 20 000 ihmistä. Puhujina tapahtumassa ovat olleet mm. Al Gore, Jack Welch, Arnold Schwarzenegger, Arianna Huffington, Sir Richard Branson, Ben Bernanke, Steven Wozniak, ja Simon Sinek.www.nbforum.com.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Business Forum Oy

Googlen [X] entinen liiketoimintavastaava Mo Gawdat saapuu syksyllä Suomeen22.8.2023 11:00:48 EEST | Tiedote

Googlen [X] ('moonshot factory') entinen liiketoimintavastaava Mo Gawdat saapuu syksyllä Suomeen puhumaan tekoälystä ja sen riskeistä Nordic Business Forum tapahtumassa. Gawdat on tunnettu etenkin mielipiteistään koskien tekoälyn kehityksen vauhtia, sekä siihen liittyviä riskejä ja eettisiä kysymyksiä. Hänen viimeisin haastattelunsa aiheesta on kerännyt yli 6 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme