Tampereen Särkänniemi Oy

Mandimai Sundberg ja Yle Pentulive palkittiin Särkänniemen Ilo Awardsissa

Jaa

Särkänniemen Back to School -tapahtumassa viime perjantaina 11.8. jaettiin Särkänniemen vuotuiset Ilo Awards -palkinnot monituhatpäisen yleisön edessä.

Ilo Awards -palkinnot vastaanottivat Mandimai Sundberg sekä Yle Pentuliven Lulu Salmi, Henna-Leena Kallio ja Pirjo Koskinen.
Ilo Awards -palkinnot vastaanottivat Mandimai Sundberg sekä Yle Pentuliven Lulu Salmi, Henna-Leena Kallio ja Pirjo Koskinen.

Särkänniemi jakoi vuotuiset Ilo Awards -palkinnot perjantaina 11.8. vaikuttaja Mandimai Sundbergille ja Yle Pentulivelle.

”Särkänniemi on ilon ja elämysten koti, ja siksi Särkänniemi on ottanut tehtäväkseen jakaa vuosittaisia Ilo-palkintoja. Särkänniemen asiakkaat saivat ehdottaa henkilöitä, yhteisöjä ja ilmiöitä, jotka ovat tuottaneet ympäristössään iloa”, taustoittaa Särkänniemen kaupallinen johtaja Heikki Ihanamäki tapahtumaa.

Ehdotusten perusteella luotiin kaksi kategoriaa, jotka ovat henkilö sekä yhteisö tai ilmiö. Suosituimmista ehdotuksista asiakkaat saivat äänestää voittajia. 
”Asiakkaat intoutuivat äänestämään kiitettävästi, ja Ilo Awardsissa annettiin tänä kesänä yli 6 000 ääntä”, iloitsee Ihanamäki.

Voittajat iloitsivat palkinnoistaan

Mandimai Sundbergia ehdottaneiden keskuudessa perusteluna esiin nousi tähden positiivisuus, iloisuus ja avuliaisuus. Sundberg oli paikalla ottamassa palkintonsa vastaan itse.
”Kiitos! Tämä oli ihana etukäteissynttärilahja”, kertoi lauantaina 23-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyt Sundberg yleisölle.

Yle Pentuliven taas kerrottiin tuoneen paljon iloa synkkään vuodenaikaan, sillä Pentulive oli käynnissä juuri vuoden pimeimpään aikaan viime talvena. Yle Pentuliven palkinnon vastaanottivat Ylen Pentulive-työryhmän Lulu Salmi, Henna-Leena Kallio ja Pirjo Koskinen.

"Meille on tärkeää tehdä Pentuliveä yhdessä katsojien ja yleisön kanssa, joten siksi tämä palkinto on meille erityisen arvokas. Kiitos paljon kaikille äänestäjille. Haluamme tuoda iloa teille kaikille myös jatkossa", iloitsi Lulu Salmi. 

Heinäkuussa päättyneessä äänestyksessä olivat ehdolla myös Antti Tuisku ja Käärijä henkilökategoriassa sekä Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry ja Tracon-tapahtuma yhteisö tai ilmiö -kategoriassa.

Palkinnon jakoi tapahtuman juontaja, näyttelijä ja somevaikuttaja Miska Haakana ennen Blind Channelin keikkaa koko monituhatpäisen yleisön edessä. 

”On hienoa, miten innoissaan yleisö oli palkinnoista. Ilo Awards jatkuu taas ensi vuonna”, lupaa Ihanamäki. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vuoden Ilopilkut palkittiin kukkasin ja kunniakirjoin sekä yllätyspaketein.
Vuoden Ilopilkut palkittiin kukkasin ja kunniakirjoin sekä yllätyspaketein.
Lataa
Back to School -tapahtuma veti Särkänniemen täyteen innokasta yleisöä.
Back to School -tapahtuma veti Särkänniemen täyteen innokasta yleisöä.
Lataa
Miska Haakana (oik.) juonsi tapahtuman ja jakoi Ilo Awards -palkinnot.
Miska Haakana (oik.) juonsi tapahtuman ja jakoi Ilo Awards -palkinnot.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö. Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Särkänniemi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme