Muumimaailma Oy

European Travel Awards 2023: Muumimaailma – paras perhelomakohde

Jaa
Muumimaailmalle on myönnetty kaksi tunnustusta tämän vuotisessa European Travel Awardsissa: ”Best Family Tourist Attraction 2023 – Finland” sekä ”EU Business Excellence Award 2023”.

European Travel Awards takana on talousjulkaisu EU Business News. Sen tarkoituksena on nostaa esiin Euroopan parhaita matkailun ja vapaa-ajan toimijoita. Esimerkillistä toimintaa tarvitaankin nyt enemmän kuin koskaan, sillä viime vuodet ovat olleet alalle poikkeuksellisen haastavia maailmanlaajuisesti.

”Kaikista vaikeuksista huolimatta nämä yritykset ovat nousseet voittajiksi. Ne ovat pitäneet johdonmukaisesti kiinni korkeasta laadustaan”, toteaa European Travel Awardsin edustaja Jessie Wilson.

Muumimaailma Oy:n toimitusjohtaja Tomi Lohikoski on otettu tunnustuksesta. ”Muumimaailman tehtävä on tuottaa iloa ihmisille, ikään katsomatta. Paras palkintomme on nähdä vieraidemme hymyilevän ja nauttivan, mutta totta kai tällainen kansainvälinen tunnustus lämmittää. Se kertoo, että teemme asioita oikein.”

Naantalissa sijaitseva Muumimaailma on avoinna 20.8. asti joka päivä klo 11-17.

Tutustu European Travel Awardsiin : https://www.eubusinessnews.com/awards/european-travel-awards/

Lisätietoja: Ann-Karin Koskinen, ann-karin.koskinen@muumimaailma.fi, 040 5900701

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Muumimaailma Oy
Kaivokatu 5
21101 Naantali

02 511 1111http://www.muumimaailma.fi

Muumimaailma Oy on vuonna 1993 Naantalissa toimintansa aloittanut matkailualan yritys, joka perustuu suomenruotsalaisen kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin luomille Muumi-tarinoille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Muumimaailma Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye