Docendo

Kehonhallinnan asiantuntija Marja Putkiston teos tarjoaa uutta ajattelua palautumiseen ja stressin hallintaan

Jaa
Marja Putkiston Palaudu 5 viikossa -kirja sisältää yksityiskohtaisen ja omaan arkeen helposti sovellettavan harjoitusohjelman. Tervetuloa julkistustilaisuuteen tiistaina 15.8.2023 klo 17 Helsingin keskustakirjasto Oodiin, tapahtumaan vapaa pääsy.
Palaudu 5 viikossa – Ohjelma päivittäiseen jaksamiseen julkaistaan 15.8.
Palaudu 5 viikossa – Ohjelma päivittäiseen jaksamiseen julkaistaan 15.8.

Digitaalisuus ja etätöiden lisääntyminen ovat asettaneet ihmiskehon ja aivot uudenlaisen kuormituksen alle. Perinteiset tavat palautua eivät aina enää riitä. Uuvumme, keho jäykistyy ja terveys alkaa heiketä. Suuri ongelma on keskittymisen puute.

Palaudu 5 viikossa -teos antaa lukijalle työkalut palautumiseen arjen kiireen keskellä.Se opettaa yksinkertaisin harjoittein taitoa, jolla jokainen voi säädellä omaa vireystasoaan eri tilanteissa. Harjoitteiden avulla keskittyminen tarkentuu, aivosumu hälvenee, uni paranee ja voima palaa jäseniin.Kirjan ohjeilla on mahdollisuus vaikuttaa unen laatuun ja saada suuntaa läpi elämän kestävään, kehon ja mielen hoitoon.

Kirjassa asiantuntijana toimii filosofian tohtori, terveystieteiden maisteri ja fysioterapeutti Matti Vartiainen.

Marja Putkisto on kansainvälisesti tunnettu kehonhallinnan asiantuntija, ohjaaja, kouluttaja ja kirjailija. Hän on kehittänyt monipuolisen Method Putkisto -menetelmän sekä on kansainvälisesti toimivan Method Putkisto Instituutin perustaja ja johtaja.

Marja Putkisto: Palaudu 5 viikossa – Ohjelma päivittäiseen jaksamiseen (Docendo 2023), sidottu, 160 sivua.

Arvostelukappaletiedustelut
tiedotus@docendo.fi

Julkistustilaisuus 15.8.2023 
Tiistaina 15.8. klo 17.00 Keskustakirjasto Oodissa (Saarikoski-tila), Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki 

Tapahtumaan vapaa pääsy. 

Tilaisuuden jatkona klo 18.30 alkaen Oodissa aiheeseen liittyvä Juhlakurssi: Fire UP palautumisen taito. Ilmoittautumiset Juhlakurssille Method Putkisto -sivuston kautta: 
www.methodputkisto.fi/product-page/palautumisen-taidon-kesäkurssi-15-8-2023-helsinki 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Palaudu 5 viikossa – Ohjelma päivittäiseen jaksamiseen julkaistaan 15.8.
Palaudu 5 viikossa – Ohjelma päivittäiseen jaksamiseen julkaistaan 15.8.
Lataa
Lataa
Marja Putkisto. Kuva: Kai Sairanen
Marja Putkisto. Kuva: Kai Sairanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Pohjoiskorealaisen sukellusveneen karilleajon ja siitä käynnistyneen massiivisen miesjahdin tositarina on kuin vakoojatrilleri.28.9.2023 14:09:46 EEST | Tiedote

Vuonna 1996 Etelä-Korean rannikolla ajoi karille vakoilemassa ollut pohjoiskorealainen sukellusvene. Miehistö yritti tuhota veneen, mutta räjähdys epäonnistui, sukellusvene jäi pinnalle ja miehistön oli noustava maihin. Alkoi jahti, johon osallistui 40 000 Etelä-Korean sotilasta. Takaa-ajossa kuoli 18 eteläkorealaista sotilasta ja siviiliä, 47 haavoittui. Sukellusveneen miehistöstä vain yksi, perämies Lee, jäi henkiin.

Juho Ovaskan kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on avainteos maamme ulkopolitiikan ja poliittisen kulttuurin ymmärtämiseen sekä siihen, kuinka Mauno Koivisto johti Suomea 1982–199220.9.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

Juho Ovaskan toukokuussa julkaistuun väitöstutkimukseen perustuva kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on Mauno Koivisto 100 vuotta -merkkivuoden tietoteos, joka kertoo, miten Suomi tasapainoili idän ja lännen välillä Mauno Koiviston presidenttikaudella. Se paljastaa vaikuttavat tekijät käänteeseen, jossa ulkopolitiikkamme suunta vaihtui Kremlin ja KGB:n syleilystä väljemmille vesille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme