Selvitys: Suurten autokouluketjujen hinnoissa merkittäviä kuntakohtaisia eroja

Jaa

VertaaEnsin.fi vertaili Suomen viiden isoimman autokoulun hinnat kuntakohtaisesti ja selvitti, kuinka paljon hintaeroa on opetusluvalla ja autokoulusta hankitun ajokortin välillä. Lue lisää ja katso kuntakohtaiset autokouluhinnat suoraan selvityksestä: https://www.vertaaensin.fi/blog/ajokortin-hinta

Selvityksen keskeisimmät huomiot:

  • Suomen edullisin autokoulukaupunki vuonna 2023 on Pori, jossa kolmen suurimman autokouluketjun henkilöautokurssihinnat (EPIC, CAP ja Antin autokoulu) ovat selkeästi muita kaupunkeja edullisemmat. Kallein yksittäinen henkilöautokurssi löytyy Antin Autokoulun Porvoon toimipisteestä.

  • Autokoulujen yksittäisissä toimipisteissä ajokorttikurssien hinnat ovat suuria, sillä esimerkiksi EPIC:in Porin toimipisteessä ajokorttikurssin hinta oli lähes puolet edullisempi (812 €) kuin Uudenkaupungin toimipisteessä (1 512 €).

  • Ajokortin hankkiminen opetusluvalla maksaa suunnilleen saman verran kuin sen hankkiminen autokoulusta, mutta polttoainekulut nostavat opetusluvalla hankittavan ajokortin hinnan korkeammaksi.Selvityksessä vertailtiin jokaisen autoketjuliikkeen edullisin henkilöautokurssi viranomaiskuluineen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Selvitys: Vihreän sähkön suosio romahti sähkökriisin myötä - nyt trendi taas nousussa1.8.2023 06:30:00 EEST | Tiedote

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi:n tuorein markkinakatsaus osoittaa, että kuluttajien mielenkiinto vihreitä sähkösopimuksia kohtaan osoittaa elpymisen merkkejä. Tilaston lähteenä on yli miljoonan sähkösopimuksensa kilpailuttaneen kuluttajan data kolmen viime vuoden ajalta (heinäkuu 2020-heinäkuu 2023). Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/sahko/tuotantotavat