Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan päätöstiedote 15.8.

Jaa

Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan syyskauden ensimmäinen kokous oli tiistaina 15. elokuuta.

Lautakunta merkitsi muun muassa tiedoksi toimialan tämän vuoden toisen talouden ja toiminnan ennusteen ja valitsi johtajapsykiatrin.

Helsingin johtajapsykiatriksi Mia Tuokko

Lautakunta valitsi Helsingin johtajapsykiatriksi lääketieteen lisensiaatti, psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri Mia Tuokon 1.9.2023 alkaen.

Mia Tuokko tulee johtamaan uutta Helsingin kaupungin psykiatriapalvelua. Päihde- ja psykiatriapalvelut jaetaan Helsingissä kahdeksi palveluksi siten, että psykiatria muodostaa oman ja asumis-, kriisi- ja päihdepalvelut oman palvelunsa osana terveys- ja päihdepalvelujen kokonaisuutta.

Lautakunnan 15.8. kokouksen päätöstiedote on kaupungin verkkosivuilla.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sotepe

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan päätöstiedote 3.10.3.10.2023 19:38:54 EEST | Tiedote

Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta piti kokouksen tiistaina 3. lokakuuta. Kokouksen päätöstiedote on kaupungin verkkosivuilla. Helsingin perhepalvelujen johtajaksi Terhi Pippuri Lautakunta valitsi tässä kokouksessa Helsingin perhepalvelujen johtajaksi yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Terhi Pippurin 1.11.2023 alkaen. Terhi Pippuri tulee johtamaan lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys -palvelua, johon kuuluvat neuvolat ja lapsiperheiden kotipalvelu, kouluterveydenhuolto sekä perheiden erityispalvelut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme