Tammi

Tammen organisaatio uudistuu – yhteistyö kirjailijoiden kanssa vahvistuu

Jaa
Tammen kustannusosastot uudistuvat. Organisaation muutoksilla parannetaan Tammen kilpailukykyä ja ennen kaikkea rakennetaan lisää aikaa olla kirjailijoiden tukena vaativassa luovassa prosessissa. Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Tammi näkee kirjallisuuden tulevaisuuden vahvana. Muuttuva toimintaympäristö pakottaa kustantamonkin jatkuvaan muutokseen, jotta kilpailukyky säilyy tulevinakin vuosikymmeninä.

Uudessa organisaatiossa on uusia nimityksiä, etenkin kustannuspäälliköitä.

Tammen kotimaisen kaunokirjallisuuden kustantajana jatkaa Petra Maisonen. Uudessa kustannuspäällikön roolissa kotimaisen kaunokirjallisuuden toimituksessa aloittaa Aino Hautala.

Lasten- ja nuortenkirjallisuuden kustantajana jatkaa vahvaa työtään Saara Tiuraniemi. Kustannuspäälliköksi nimitetään Mirkka Hynninen.

Tietokirjallisuuden kustantajana jatkaa Kati Lampela. Tietokirjallisuuden kustannuspäällikköinä toimivat jatkossa Markku Aalto ja Eetu Kauppinen

Käännetyn kaunokirjallisuuden kustantajana jatkaa Päivi Koivisto-Alanko. Käännöskirjallisuuteen haetaan kustantamon ulkopuolelta kustannuspäällikkö vielä myöhemmin syksyllä 2023.

”Jatkamme kustantajavetoisen organisaation kehittämistä ja vahvistamme sitä tuomalla Tammen organisaatiorakenteeseen useamman kustannuspäällikön. Kaiken päämääränä on luoda enemmän aikaa kirjailijoille sekä laadukkaan kirjallisuuden etsimiselle ja julkaisemiselle”, toteaa toimitusjohtaja Timo Julkunen. ”Muuttuvassa maailmassa muutokset ovat jatkuvia ja entistä nopeampia. Emme kuitenkaan tingi laatusisällön luomisesta tai luovaan työhön tarvittavasta ajasta. Nämä kriteerit ovat kaikessa etusijalla”, jatkaa Julkunen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja


Toimitusjohtaja
Timo Julkunen
+358 40 549 0434
timo.julkunen@wsoy.fi

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Kirjailija Satu Rämö vie seuraavaksi lapsilukijat seikkailuille Islantiin ja Suomeen2.11.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Islannissa asuva dekkaristi Satu Rämö kirjoittaa yhdessä kuvittaja ja kirjailija Satu Kontisen kanssa lastenkirjasarjaa, jossa ratkaistaan mysteerejä ja seikkaillaan kirjailijoiden omilla kotisaarilla, Islannissa ja Helsingin Lauttasaaressa. Huipputekijöiden lumoava Satujen saaret -kirjasarja kertoo serkuksista, Islannissa asuvasta Sagasta ja Suomessa asuvasta Sadusta. Tammen kustantaman kirjasarjan ensimmäinen osa Lottalehto ilmestyy keväällä 2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme