Schneider Electric

Break Sokos Hotel Bomba laajenee – energiatehokkuus nousuun Schneider Electricin ratkaisuilla

Jaa
  • Pohjois-Karjalassa sijaitsevassa Break Sokos Hotel Bombassa toteutetaan laaja uudistusprojekti. Kylpylähotelliin rakennetaan uusi 92-huoneinen ja viisikerroksinen hotellisiipi.
  • Schneider Electric on valittu mukaan Sokos Hotel Bomban laajennusprojektiin toimittamaan hotelliin kiinteistöhallintajärjestelmä ja huonesäätimet. Niiden avulla voidaan säätää esimerkiksi huoneiden lämmitystä, jäähdytystä ja puhallinnopeutta tarpeen mukaisesti ja energiatehokkaasti.
  • Schneider Electric on toiminut Pohjois-Karjalan Osuuskaupan yhteistyökumppanina kymmenien vuosien ajan ja toteuttanut PKO:lle useita hankkeita.

Tiedote, 21.8.2023: Break Sokos Hotel Bomba on Nurmeksessa perinteikkään karjalaiskylän vierellä sijaitseva kylpylähotelli, jonka yhteyteen toteutetaan viisikerroksinen laajennusosa. Uudisrakennuksen on määrä valmistua kesällä 2024.Uudisrakennukseen tulee 92 uutta huonetta, ravintola ja kokoustiloja. Bomban alueen matkailu on kehittynyt ja nostanut suosiotaan viime vuosina runsaasti, ja kylpylähotellin laajennuksella pyritään vastaamaan kasvaneeseen kysyntään.

Schneider Electric on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kanssa vuosikymmenten ajan ja toteuttanut PKO:n kohteisiin muun muassa uudishankkeita ja modernisointeja.

– Schneider Electricin ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kumppanuus on syventynyt vuosien varrella, ja olemme kiitollisia PKO:n meille osoittamasta luottamuksesta ja useista yhteisistä projekteista. Olimme mukana myös Break Sokos Hotel Bomban päärakennuksen peruskorjaus- ja uudistusprojektissa, ja koska palveluihimme on oltu tyytyväisiä, meidät valittiin myös uudisosan rakennusprojektiin, kertoo Schneider Electricin asiakkuuspäällikkö Jukka Romppanen.

Palvelut koko hotellin elinkaarelle

Schneider Electric toimittaa uudisrakennukseen kiinteistöhallintajärjestelmän ja huonesäätimet, joiden avulla voi säätää huoneen lämmitystä, jäähdytystä ja puhallinnopeutta. Schneiderin valikoimasta löytyi hotellin sisustussuunnitteluun sopivat huonesäätimet.

– Schneiderin tarjoama lisäetu on se, että pystymme laadukkaiden tuotteidemme lisäksi tarjoamaan palvelulle kokonaisen elinkaaren päivystys-, vikakorjaus- ja huoltopalveluidemme avulla. Vasteaikamme ovat nopeat etäkäyttöyhteyksien ansiosta, ja meillä on turvattu päivystysaika, mikä merkitsee vaivatonta elämää asiakkaalle, kertoo Schneider Electricin huoltopäällikkö Arto Nesterinen Joensuun tiimistä.

Lisää säästöä energiatehokkuudella

Vihreät arvot ovat Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle tärkeitä. Siksi PKO on toteuttanut kiinteistöissään useita energiatehokkuushankkeita, joissa myös Schneider Electric on ollut vahvasti mukana. PKO on panostanut esimerkiksi aurinkoenergian lisäämiseen ja kylmäkalusteiden sekä lämmityksen energiatehokkuuteen.

– Kiinteistönhallinta ja muut tarjoamamme palvelut ovat yksi osa PKO:n energiatehokkuuden ympyrää. Vihreät valinnat tuovat selkeää rahallista säästöä ja ovat järkeviä investointeja. Esimerkiksi huonesäätimillä optimoidaan energiatehokkuutta, ja lisäksi säätimet parantavat huoneen mukavuutta, kun hotellissa vieraileva asiakas pystyy itse säätämään tilan lämpötilaa ja puhallinnopeutta, Romppanen kertoo.

Kuvat: Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Lisätietoja:

Jukka Romppanen, asiakkuuspäällikkö, Schneider Electric

jukka.romppanen@se.com

puh. 050 4059661

 

Arto Nesterinen, huoltopäällikkö, Schneider Electric

arto.nesterinen@se.com

puh. 050 3853274

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Schneider Electric Finlandin Maaret Mickelsson ja Sanna Repo uusiin rooleihin18.9.2023 12:31:43 EEST | Tiedote

Tiedote, 18.9.2023 – Schneider Electricin Home and Distribution -sähkötukkukanavan vetäjänä aloittaa Maaret Mickelsson 1.9.2023 alkaen. Mickelsson on työskennellyt Schneider Electricilla vuodesta 2008, ja vastannut viimeisimpänä tehtävänään Schneider Electricin energiatehokkuuden lisäämiseen tähtäävien ratkaisujen myynnistä nykyisille asiakkaille. Pitkän työsuhteen myötä Mickelsson tuo uuteen rooliin merkittävää kokemusta myynnin, asiakkuuksien ja liiketoiminnan johtamisesta. Mickelsson seuraa tehtävässään Sanna Repoa, joka siirtyi kesäkuussa Digital Energy Offers and Solutions -tiimin vetäjäksi. – On todella mielenkiintoista päästä 15 kiinteistöliiketoiminnan parissa vietetyn vuoden jälkeen tutustumaan Schneiderin tukkukanavatoimintaan. Otan innolla vastaan mahdollisuuden oppia uutta sekä ennen kaikkea odotan yhteistyötä kumppaneidemme sekä Schneider-tiimin kanssa, Mickelsson sanoo. Sanna Repo vetämään Digital Energy Offers and Solutions -tiimiä Aiemmin tukkukanavan vetäjänä toiminut

Uusi kuusiakselinen Lexium Cobot: yksinkertaisuutta, tuottavuutta ja turvallisuutta14.9.2023 11:47:08 EEST | Tiedote

Uusi Lexium Cobot on erittäin tehokas, edistyksellinen kuusiakselinen yhteistyörobotti, jonka avulla työntekijät voivat suorittaa raskaita, toistuvia tai monimutkaisia tehtäviä. Pienikokoinen Lexium Cobot on ainutlaatuisen helppo asentaa ja integroida täydelliseen robotiikkajärjestelmään. Intuitiivisen sovellusliittymän ansiosta käyttäjät voivat seurata, ohjelmoida ja käyttää Cobotia helposti esimerkiksi Android-tabletin kautta. Lexium Cobotin kaikkia ominaisuuksia pääsee hyödyntämään, kun toimintojen suunnittelussa käytetään Machine Expert Twin -ympäristöä. Ohjelman kehitys ja testaus virtuaalisessa ympäristössä nopeuttaa oleellisesti suunnittelusykliä, kun isommankin kappaletavaran käsittelyn osa-alueet on mahdollista testata yhtenä toimivana kokonaisuutena. Lexium Cobotit voivat toimia myös itsenäisissä kokoonpanoissa. Kompaktista koostaan huolimatta niillä on myös erinomainen kuorman nostokyky sekä monipuoliset ohjelmointivaihtoehdot. Lisätiedot: Heikki Hietanen Offer Manager: Mach

Sähkönhinnan heittely on tulevaisuudessa arkipäivää – Asiantuntijoiden vinkit fiksumpaan sähkönkäyttöön11.9.2023 15:25:35 EEST | Tiedote

Älykotijärjestelmien avulla on mahdollista käyttää sähköä fiksusti ja säästää selvästi sähkölaskussa. Älyn avulla sähköä on helppo käyttää oikeaan aikaan ja välttää pahimmat hintapiikit. Varavirtajärjestelmistä saa parhaan hyödyn irti, kun niiden toimintaa automatisoidaan. Tiedote, 11.9.2023 – Sähkön hinta heilahtelee tällä hetkellä voimakkaasti. Viime talvesta oppineena on hyvä varautua siihen, että hinnat nousevat välillä korkeiksi jopa usean viikon ajaksi. Onneksi hintapiikkeihin voi varautua usein eri keinoin. Yksi selkeä säästötapa on modernisoida kodin sähköjärjestelmät pienissä osissa tai kerrallaan. Yksi suurimmista energiasyöpöistä kotitalouksissa on lämmitys. Lämmityksestä ei kannata liikaa tinkiä etenkään märkätiloissa, mutta lämmitystä on mahdollista säätää tehokkaasti ja älykkäästi. – Omaan kotiin voi esimerkiksi hankkia älykotijärjestelmän, johon on mahdollista saada mukaan lämmönohjaus. Tällöin älyominaisuudet säätelevät termostaatteja ja huolehtivat, että lämmitys tapah

Uusi työkalu paljastaa datakeskuksien hiilipäästöt ja kumppaneiden epäsuorat ympäristövaikutukset1.9.2023 08:13:00 EEST | Tiedote

Schneider Electricin kehittämä Lifecycle CO2e TradeOff on ensimmäinen työkalu, joka auttaa arvioimaan tarkasti datakeskuksien hiilijalanjäljen koko arvoketjun matkalta. Ilmainen Lifecycle CO2e TradeOff -työkalu huomioi kaikki GHG- eli kasvihuonekaasuprotokollan mukaiset Scope 1-, Scope 2- ja Scope 3 -luokkien päästöt. Tiedote, 31.8.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on julkaissut toimintamallin, jonka avulla yritysten on helpompi hahmottaa kokonaisvaltaisesti omien datakeskuksiensa ympäristövaikutuksia. Malli esitellään Schneider Electricin whitepaperissa, johon kuuluu myös ilmainen Lifecycle CO2e TradeOff -työkalu. Whitepaperin linjaama toimintamalli perustuu tarkkaan dataan, joka auttaa datakeskustoimijoita keskittymään oikeisiin asioihin ympäristötoimenpiteissään. Lifecycle CO2e TradeOff-työkalun avulla yritykset ja organisaatiot pystyvät ensimmäistä kertaa arvioimaan tarkasti datakeskuksiensa suorien ja epäsuorien päästöjen kokonaish

Schneider Electricin kiinteistönhallintajärjestelmä tukee kriittisiä prosesseja FinVectorin uudessa tuotantoyksikössä24.8.2023 09:26:30 EEST | Tiedote

FinVector halusi turvata uuden tuotantoyksikkönsä talotekniset prosessit ja olosuhteet Schneider Electricin EcoStruxure Building Operation -kiinteistönhallintajärjestelmällä. Kuopioon rakentuvassa viruspohjaisten geeniterapialääkkeiden tuotantoyksikössä hyödynnetään Building Operationin kautta saatavaa tietoa kiinteistön ja laitteistojen toiminnasta. Datan avulla yksikön toimintaa voidaan ohjata haluttuun suuntaan ja helpottaa kiinteistön ylläpitoa. Jatkossa FinVector suunnittelee panostavansa muun muassa aurinkoenergiaan ja älykkääseen sähkönohjaukseen. Tiedote, 24.8.2023 – Viruspohjaisia geeniterapialääkkeitä valmistava FinVector rakentaa Kuopion Savilahteen uutta tuotantoyksikköä. Rakenteilla olevan yksikön aloittaessa toimintansa se keskittyy ensisijaisesti pinnalliseen virtsarakon syöpään tarkoitetun lääkkeen valmistukseen. Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on mukana hankkeessa ohjelmistotoimittajana. FinVectorilla on entuudestaan toiminn

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme