Maarianhaminan Sittkoffin Alko muuttaa uuteen Telegrafen-kauppakeskukseen

Jaa

Maarianhaminan Sittkoffin Alko muuttaa vuoden lopussa Telegrafen-kauppakeskukseen osoitteeseen Torggatan 6. Samalla myymälä saa uudet toimivammat tilat ja raikkaan uuden ilmeen.

Maarianhaminan Sittkoffin Alkon myymälä muuttaa vuoden 2023 lopussa avattavaan uuteen Telegrafen-kauppakeskukseen. Muuttoaikataulu tarkentuu kohti loppuvuotta. Myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelee Jomalan Alkon myymälä Maxinge Centerissä osoitteessa Sparvägen 1.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme ja henkilökunnallemme uudet toimivat ja viihtyisät tilat Telegrafenissa. Uusi myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla Maarianhaminan keskustassa ja esimerkiksi ruokakauppaostokset onnistuvat samalla asiointikäynnillä. Myymälämme läheisyydessä on myös muutamia parkkipaikkoja, joten myös autolla kulkevat asiakkaamme pääsevät asioimaan helposti”, sanoo palvelujohtaja Juha Laanti.

Uudistuvan myymälän valikoimassa näkyy erityisesti paikallisuus

Maarianhaminan Alkon myymälöiden palvelupäällikkö Simon Snell kertoo, että myymälän valikoimaa suunnitellaan paikallisuus, asiakastoiveet ja sesongit edellä.

”Vaikka uuden myymälän tila ja sitä myötä valikoima ovatkin hieman nykyistä pienemmät, kuuntelemme tarkasti asiakastoiveita ja muokkaamme valikoimaa niiden mukaisesti. Mukana on vahvasti myös paikallisia suosikkeja ja lisäväriä tuomassa sesonkien mukaisia kausituotteita. Valikoimatoiveita voi jättää suoraan meille myymälässä tai näppärästi osoitteessa Alkotoive.fi.”

Snell muistuttaa myös Alkon verkkokaupasta.

”Koko Alkon valikoima on tilattavissa myymälään verkkokaupastamme ilman toimitusmaksua. Autamme mielellämme myös myymälässä verkkokauppatilauksen teossa.”

Kesäasiakkaiden ostoskoreissa näkyivät vaihtoehtoiset pakkaukset

Kevyet, kestävät ja helposti kierrätettävät, kartongista ja muovista valmistetut juomapakkaukset ovat päätyneet kesäasiakkaiden ostoskoreihin myös Maarianhaminassa. Käytännöllisyyden lisäksi vaihtoehtoinen pakkaus on usein myös ilmastoystävällisempi valinta kuin painava lasipullo.

”Meidän myyntimme toki kesäkuukausina kasvaa muutoinkin, esimerkiksi Sittkoffin myymälässä noin viidenneksen, mutta myös vaihtoehtoisiin pakkauksiin tartutaan yhä useammin. Juomien myynti kevyissä lasipulloissa kasvaa kesäkuukausina noin 30 prosenttia, kartonkitölkkien 24 prosenttia, hanapakkauksien 43 prosenttia ja muovipullojen lähes 15 prosenttia.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö Simon Snell, 040 769 1701, simon.snell@alko.fi
Palvelujohtaja Juha Laanti, 040 730 4908, juha.laanti@alko.fi
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Linkit

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Sikiöllä alkoholin riskiraja on nolla. FASD-päivänä 9.9. Alkot avaavat ovensa 9 minuuttia tavallista myöhemmin.7.9.2023 07:15:00 EEST | Tiedote

Kansainvälinen FASD-päivä muistuttaa raittiudesta raskausaikana. Alkon, R-kioskin, S-ryhmän, Kehitysvammaliiton sekä Ensi- ja turvakotien liiton yhteisellä kampanjalla lisätään tietoisuutta siitä, että alkoholinkäytölle ei ole raskausaikana turvarajaa. Alkoholinmyynti aloitetaan 9.9. Alkossa, R-kioskeissa sekä S-ryhmän myymälöissä yhdeksän minuuttia tavallista myöhemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme