Demarinuoret

Demarinuoret: Jutta Urpilainen paras valinta SDP:n presidentinvaaliehdokkaaksi

Jaa

Demarinuoret tukee Jutta Urpilaisen presidenttiehdokkuutta ja toivoo Urpilaiselta myöntävää vastausta SDP:n puheenjohtaja Sanna Marinin esittämään kysymykseen.

Kuva: Jukka-Pekka Flander/SDP
Kuva: Jukka-Pekka Flander/SDP

SDP saisi Jutta Urpilaisesta osaavan ja vaikuttavan arvojohtajan, jolla on taitoa edistää Suomen etua maailmalla. Urpilaisen vaikuttava poliittinen ura kansanedustajana, valtiovarainministerinä ja EU:n kansainvälisistä kumppanuuksista vastaavana komissaarina tukevat vahvasti Urpilaisen asettamista SDP:n presidenttiehdokkaaksi.


"Urpilaisen näkemys EU-myönteisestä, kansainvälisestä ja yhteistyökykyisestä Suomesta istuu Demarinuorten arvoihin. Muuttuvassa globaalissa maailmassa, jossa oikeusvaltiorakenteet ja demokratia ovat uhattuina ja ilmastonmuutos ravistelee yhteiskuntia, vaihtoehtona ei voi olla kääntyä sisäänpäin vaan vahvistaa entisestään kansainvälistä yhteistyötä. Tasavallan presidentin tehtävässä Urpilainen olisi nainen paikallaan", toteaa Demarinuorten puheenjohtaja Emilia Kangaskolkka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Demarinuoret

Demarinuorten tavoitteet SDP:n puoluekokouksessa: Suomesta hiilineutraali vuonna 2030 ja äänestysikärajaksi 16 vuotta1.9.2023 07:30:00 EEST | Tiedote

Demarinuoret osallistuu viikonloppuna Jyväskylässä järjestettävään SDP:n 47. puoluekokoukseen. Nuorisoliitolla on yhteensä kymmenen kärkitavoiteitta, joihin tehty puoluekokoustyö tiivistyy. Tavoitteissa näkyy tahto kirittää puoluetta esimerkiksi ilmastonmuutoksen torjunnassa, nuorten osallisuuden parantamisessa sekä opiskelijapolitiikassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme