Bubblypink Music

Huomenna alkava hiphop-festivaali Blockfest on loppuunmyyty

Jaa
Tänäkin vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty Blockfest järjestetään 18.-19.8.2023 Tampereen Ratinassa. Kärkifestivaalin aseman Suomessa vakiinnuttanut tapahtuma tuo lavalle hiphopin kuumimmat kansainväliset ja kotimaiset nimet. Perjantain pääesiintyjänä on atlantalaisräppäri Playboi Carti ja lauantaina Lonely-hitistään tunnettu senegalilais-yhdysvaltalainen artisti Akon.
Kuva: Joonas Caven
Kuva: Joonas Caven

Blockfest on jo toista vuotta K18-tapahtuma ja kokonaisuudessaan anniskelualuetta. ”Tämä lisää tapahtuma-alueen viihtyvyyttä, kun kaikki voivat liikkua vapaasti keikalta toiselle”, kertoo Blockfestin markkinointipäällikkö Evelin Ellermaa.

Laadukkaan artistikattauksen lisäksi yhteisöllisyyden luominen on yksi Blockfestin tärkeimmistä tavoitteista. ”Aiempinakin vuosina olemme onnistuneet siinä hienosti. Tänä vuonna kävijöille on luotu myös entistä parempia elämyksiä ja palveluita sekä täysin uudistettu mobiilisovellus. Odotamme innolla porttien aukeamista”, toteaa Blockfestin Festival Director Kalle Kallonen.

”Haluamme tukea tapahtumassa nuorten mielenterveyttä ja tarjota halukkaille keskustelumahdollisuutta rennon positiivisessa ilmapiirissä. Mikä olisikaan parempi paikka kuin festarit.”

Tämän vuoden tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat Visa, Samsung Galaxy ja Cult Energy Drink. Tukikumppaneina ovat muun maussa Parempi Mieli -hanke ja Välitä!. Yhteistyön myötä Blockfestin festivaalialueelle on jalkautuneina mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliväkivaltatyöhön erikoistuneita henkisen turvallisuuden tukihenkilöitä, jotka tunnistaa vaaleansinisistä Miten menee? -huomioliiveistä. ”Haluamme tukea tapahtumassa nuorten mielenterveyttä ja tarjota halukkaille keskustelumahdollisuutta rennon positiivisessa ilmapiirissä. Mikä olisikaan parempi paikka kuin festarit”, Kallonen kertoo.

Tapahtuman viralliset jatkot järjestetään Tampereen sydämessä Nokia Arenalla perjantaina sekä lauantaina 18.–19. elokuuta klo 23-04 (K-18). Iltojen ohjelma koostuu artistien live-vedoista, yllätysvieraista sekä erilaisista dj-seteistä. 

”Blockfestit on täysin oma maailmansa, joka juhlii hiphop -kulttuuria ja hengittää hyvää fiilistä musiikista. Odotamme paikalle ainakin saman verran yleisöä kuin viime vuonna”, Kallonen iloitsee.

Blockfest 2023 -festivaalin esiintyjät ovat:

PE 18.8.
Playboi Carti, A$ap Ferg, Destroy Lonely, Ken Carson, Lil Tjay, Cledos, KPC Show, Kube, Lauri Haav, Mikael Gabriel, Ares, Bizi, Etta, jambo, Jami Faltin, Jore & Zpoppa, MELO, Pihlaja, Venetia Special, Yrjänä

LA 19.8.
Akon, Metro Boomin, D-Block Europe, Gettomasa, Bladee, Costi, Isac Elliot, Raye, Sexmane, Ahti, Eevil Stöö, Ege Zulu & Swengarit, Fabe, Fresh `23, Joe L, Korelon, Nebi, Shrty, Turisti, Tuuli, VITUN ISO ROTSI, Yeboyah

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:


Pyydämme lehdistön yhteydenotot tapahtuman aikana ensisijaisesti sähköpostitse press@bubblypink.fi


Jutta Vetter
+358505466000


Jasmin Rantanen
+358408221231

Kuvat

Kuva: Joonas Caven
Kuva: Joonas Caven
Lataa
Kuva: Julius Konttinen
Kuva: Julius Konttinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Bubblypink Music
Bubblypink Music
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

https://bubblypink.fi

Bubblypink Music tarjoaa musiikkialan kaikille toimijoille kokonaisvaltaista artisti-, julkaisu- ja tapahtumapromootiota.

Bubblypink Music on vahvaan viestintäosaamiseen nojaava moderni ja kokonaisvaltainen musiikkialan viestintätoimisto.

Yhtiön perustaja Jutta Vetter on pitkän linjan viestinnän ammattilainen, joka on erikoistunut musiikkiteollisuuteen. Hänellä on johtamansa kansainvälisen Vetter Communications Oy -viestintätoimiston myötä vankka ymmärrys yritysmaailmasta, ja vuosien työkokemus muun muassa levy-yhtiöstä ja ohjelmatoimistosta.

Bubblypinkin ydin perustuu alan liiketoimintamallien tuntemukseen, raudanlujaan kokemukseen viestintä- ja mediatiedotustehtävistä, rohkeaan ideointiin sekä brändäysosaamiseen. Yhtiö hoitaa niin pienet kuin suuret kokonaisuudet – yksittäisen single-julkaisun promosta aina isoon festivaalitiedotukseen.

Yhteys: press@bubblypink.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bubblypink Music

Blockfest julkaisi kävijälukunsa – artistien keskinäinen yhteistyö voitti jopa muutokset lentoaikatauluissa20.8.2023 18:23:56 EEST | Tiedote

Loppuunmyytyä Blockfest 2023 -festivaaliviikonloppua vietettiin Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuiston alueella 18.–19.8.2023. Tämän vuoden Blockfestin kävijämäärä oli 80 000 oheistapahtumineen ja Nokia Arenan jatkot mukaan lukien. Toisen festivaalipäivän aikatauluja mutkistivat viime hetkellä ilmenneet kansainvälisten esiintyjien lentoaikataulujen muutokset, mutta artistien keskinäisen jouston ja festivaaliorganisaation järjestämän helikopterikyydin ansiosta päivän ohjelma saatiin toteutettua ilman peruutuksia.

Semmareiden kiertueella siivotaan rantoja ja suojellaan Suomen vesistöjä16.10.2022 10:10:00 EEST | Tiedote

Yli 30 vuotta kansainvälisenkin keikkamaailman aalloilla pärskinyt Semmarit palaa marraskuussa konserttisaleihin. Ilakoivat silakat -kiertue käynnistyy marraskuussa Joensuun Carelia-salista ja päättyy Helsingin Musiikkitalolle 10.12.2022. Kiertueella tehdään tiivistä yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa, ja muusikot siivoavat kunkin esiintymiskaupunkinsa rantamaisemia. Samalla he haastavat yleisönsä mukaan siivoustalkoisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye