Messukeskus

Helsingin Messukeskus uudisti ravintolatarjontansa, kausi käyntiin Habitaresta

Jaa
Helsingin Messukeskus aloittaa tapahtumasyksynsä palveluiltaan merkittävästi uudistuneena. Koko ravintolatarjonta on uusittu ja tiloihin tuotu upea kattaus kiinnostavia ravintolabrändejä. Uudenlaisia makuelämyksiä tarjoavat Habitare-messuista lähtien mm. Lilla Strindberg, Friends & Brgrs ja Hanko Aasia.
Lilla Strindbergiin pääsee herkuttelemaan Habitaresta alkaen. Kahvila kutsuu heti Messukeskuksen pääsisäänkäynnissä.
Lilla Strindbergiin pääsee herkuttelemaan Habitaresta alkaen. Kahvila kutsuu heti Messukeskuksen pääsisäänkäynnissä.

Helsingin Messukeskus ja NoHo Partners Oyj solmivat alkuvuodesta monivuotisen sopimuksen ravintola- ja catering-palveluista. Messukeskuksen ravintolatilat on uudistettu kesäkuukausina kauttaaltaan ja viihtyisyyteen on satsattu merkittävästi.

Messukeskuksesta löytyy nyt Helsingin Esplanadilla sijaitsevan ikonisen kahvilan pikkusisar Lilla Strindberg, laadukkaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin vannova hampurilaisravintola Friends & Brgrs sekä aasialaisia makuja yhdistelevä Hanko Aasia. Aivan uudenlaisia elämyksiä Messukeskuksen asiakkaille tarjoavat Rooftop Bistro & Cafe, Paddington Pub, Café Milano, Fair Buffet by Pihka ja Pihka & Bar. Myös halliravintolat Café Solo ja Café Trio ovat läpikäyneet uudistuksen. Messukeskuksen hotellissa Holiday Inn Helsinki – Expossa asiakkaita palvelevat tuttuun tapaan Expo Open Lobby ja ravintola Platta. Plattan aamiaisesta, lounaasta ja à la carte -valikoimasta pääsee nauttimaan muulloinkin kuin tapahtumien aikana.

”Messukeskuksessa kohdataan nyt entistäkin vaikuttavammin ruoan ja juoman äärellä. Tapahtuma-ala kehittyy nopeasti ja hyvä ruoka ja juoma on yhä isompi osa onnistunutta tapahtumakokemusta. Toivotamme asiakkaamme Habitaresta alkaen tervetulleiksi testaamaan uudistuneita ravintoloitamme”, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messukeskuksen ravintoloiden johtoon siirtyi keväällä Toni Niemi, joka toimi aiemmin Hotel Kämpin Food & Beverage -johtajana. Hänet tunnetaan myös urastaan Savoyssa, Katajanokan Kasinolla ja Finlandia-talossa sekä Kanresta Oy:n kehitysjohtajana.

”Tavoittelemme kaikessa toiminnassamme korkeatasoista asiakaskokemusta tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja palveluita. Osaava henkilökunta, helppous ja vaivattomuus sekä vastuullisuus ovat myös tärkeitä elementtejä toiminnassanne”, operatiivinen johtaja Toni Niemi kertoo.

Tapahtumajärjestäjille ja messuille osallistuville yrityksille NoHon Messukeskus Restaurants & Event Catering tarjoaa räätälöitäviä ravintolapalveluja ja moderneja digituotteita, muun muassa sähköiset tuotelipukkeet verkkokaupasta. Yhteisiin tavoitteisiin kuuluvat vastuulliset hankinnat, ruokahävikin torjuminen, energiankulutuksen vähentäminen, ympäristöystävälliset pakkausmateriaalit ja tehokas kierrätys.

nSightin keväällä julkistaman laajan kuluttajatutkimuksen mukaan hyvät ravintolapalvelut koetaan erittäin tärkeäksi osaksi tapahtumakokemusta.

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka erikoistuu palveluihin. Yhteistyö Helsingin Messukeskuksen kanssa on yksi NoHo Partnersin suurista kaupunkihankkeista. Yhtiö on perustanut NoHo Eventsin, joka keskittyy tapahtumiin ja elämyksiin ja tavoittelee johtavaa asemaa Pohjoismaissa.

Helsingin Messukeskus järjestää vuosittain lukuisia isoja ammatti- ja yleisömessuja, satoja kokouksia, tuhansien osallistujien kansainvälisiä kongresseja, yritys- ja viihdetapahtumia sekä juhlia, joissa vierailee yhteensä noin miljoona kävijää vuosittain. Messukeskuksessa on kaikkiaan 21 ravintolaa ja kahvilaa, ja ravintolatoiminnan kokonaismyynti on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa.

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Educa, FinnBuild, Helsingin Kirjamessut, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919.  www.messukeskus.com | www.messukeskusrestaurants.fi

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana Nasdaq Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Sea Horse, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi, Friends & Brgrs, Campingen ja Cock’s & Cows. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Yhtiö tavoittelee 400 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2024 loppuun mennessä. Yhtiön visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolayhtiö. www.noho.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin Messukeskus (Suomen Messut Oyj):
Anni Vepsäläinen, toimitusjohtaja, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com
Lumia Ankkuri, markkinointi- ja viestintäjohtaja, 050 3870 023, lumia.ankkuri@messukeskus.com


NoHo Partners Oyj:
Toni Niemi, Helsingin Messukeskuksen ravintoloiden operatiivinen johtaja, puh. 040 777 9246
Maria Koivula, johtaja NoHo Events, puh. 050 366 2382

Kuvat

Lilla Strindbergiin pääsee herkuttelemaan Habitaresta alkaen. Kahvila kutsuu heti Messukeskuksen pääsisäänkäynnissä.
Lilla Strindbergiin pääsee herkuttelemaan Habitaresta alkaen. Kahvila kutsuu heti Messukeskuksen pääsisäänkäynnissä.
Lataa
Lilla Strindberg, Helsingin Messukeskus
Lilla Strindberg, Helsingin Messukeskus
Lataa
Yksityiskohta, Fair Buffet by Pihka, Helsingin Messukeskus
Yksityiskohta, Fair Buffet by Pihka, Helsingin Messukeskus
Lataa
Hanko Aasia yhdistelee aasialaisia makuja. Helsingin Messukeskus
Hanko Aasia yhdistelee aasialaisia makuja. Helsingin Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

EMBARGO 3.10.2023 klo 15.30 Vuoden nuori suunnittelija 2023 Henna Lampinen: ”Laihuuden ideaali jättää monenlaiset kehot pois muodin tiloista”3.10.2023 15:30:00 EEST | Tiedote

Henna Lampinen on voittanut Vuoden nuori suunnittelija 2023 -kilpailun. Aalto-yliopistosta muodin maisteriohjelmasta valmistuneen suunnittelijan mielestä muodin pitäisi olla nykyistä saavutettavampaa. Hän uskoo, että mikäli meillä olisi vähemmän kehohäpeää, iloa olisi enemmän. Suomen pitkäaikaisin ja arvostetuin vaatesuunnittelukilpailu järjestettiin 29. kerran. Lampinen palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 5000 euron stipendillä.

Tiedote: Agri-INNO-palkinnosta (10 000 e) kisaa neljä innovaatiota2.10.2023 14:17:28 EEST | Tiedote

Maatalousalan innovaatiopalkinto Agri-INNO 2023:n voittaja selviää KoneAgria 2023 -näyttelyn avajaispäivänä 12.10. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Finaalissa on tuotteestaan pitchaamassa neljä yritystä; EOD Oy kehittämällään Nanoboost® -happinanokuplageneraattorilla, Farmfacts.info innovatiivisella verkkopalvelulla, Maatalousyhtymä Laukkanen Jouni, Kaisu ja Juha-Matti lietesäiliön reunaan kiinnitetyillä optimaalisesti energiaa keräävällä aurinkopaneeleilla ja Nokian Renkaat kehittämällään Flexforce® VF-teknologialla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme