EHYT

Jiri Sironen palasi EHYT ry:n alue- ja järjestötoiminnan osastopäälliköksi

Jaa
Yhteiskuntatieteiden maisteri Jiri Sironen palasi elokuussa osastopäälliköksi Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:hyn. Sironen on toiminut viimeiset neljä vuotta sosiaali- ja terveysministerin erityisavustajana.

EHYTiin hän tuo mukanaan verkostonsa sekä kokemusta yhteiskuntavaikuttamisesta ja poliittisista prosesseista.

EHYT ry:ssä Sironen on työskennellyt sen perustamisvuodesta 2011 alkaen.
EHYT ry:n Alue- ja järjestötoiminnan osasto levittää ehkäisevän päihdetyön osaamista ympäri Suomea. Työn keskiössä ovat verkostotyö, koulutukset, vaikuttaminen ja kansalaistoiminnan tuki.

Sironen palaa innostuneena tehtäväänsä.

"Ehkäisevän päihdetyön kansalaistoiminnan merkitys on vain kasvamaan päin useiden kriisien, koronapandemian synnyttämän hyvinvointivelan ja muuttuvien päihdeilmiöiden aikana."

Ajankohtaisena kysymyksenä Sironen nostaa esille ehkäisevän päihdetyön suunnitelmallisen toteuttamisen hyvinvointialueilla.

"Ilmassa on positiivista kehitystä, vaikka hyvinvointialueet ovat edelleen hyvin eri vaiheessa ehkäisevän päihdetyön toteuttamisessa. Nyt on varmistettava, että myös kunnissa jatketaan ehkäisevän päihdetyön toteuttamista ja että järjestöt otetaan mukaan yhteistoimintaan molemmilla tasoilla."

Yhteyshenkilöt

Osastopäällikkö Jiri Sironen, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, jiri.sironen@ehyt.fi tai p. 040 450 9077

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

EHYT
EHYT
Elimäenkatu 17-19
00510 Helsinki

050 344 7930http://www.ehyt.fi

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on valtakunnallinen ehkäisevän päihde- ja pelihaittatyön asiantuntijajärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta EHYT

Kannanotto: “Helppoa rahaa” ei ole - rahapelijärjestelmän on ehkäistävä ja vähennettävä rahapelihaittoja19.6.2023 15:17:06 EEST | Tiedote

Petteri Orpon hallitus toteaa hallitusohjelmassaan, että Suomi siirtyy viimeistään 1.1.2026 alkaen rahapelaamisessa online-pelien osalta kilpailtuun lisenssimalliin. Lisenssijärjestelmään siirtyminen tulee koskemaan kaikkein haitallisimpia rahapelituotteita, kuten netin rahapeliautomaatteja, kasinopelejä ja vedonlyöntiä. Uudistuksen tavoitteena on hallitusohjelmakirjauksen mukaan ehkäistä ja vähentää erilaisia rahapelihaittoja ja parantaa kanavointiastetta. Me rahapelihaittatyötä tekevät järjestöt haluamme muistuttaa, että rahapelihaittojen ehkäisyn ja vähentämisen pitää olla keskeisin tekijä järjestelmämuutoksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme