Viisas Elämä Oy

Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä uutuuskirjan vinkkien avulla

Jaa

Viekö sosiaalinen jännittäminen liikaa energiaa? Tuntuuko arkinen kanssakäyminen ihmisten kanssa ahdistavalta? Tiia Minayan uutuusteos Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – Käytä kehosi viisautta (Viisas Elämä, 2023) opastaa selkeästi ja kannustavasti, miten kehon ja mielen yhteyttä vahvistamalla voi päästä eroon elämää rajoittavasta sosiaalisesta ahdistuksesta.

Kansi: Jaana Racero. Kirjailijan kuva: Antonio Minaya
Kansi: Jaana Racero. Kirjailijan kuva: Antonio Minaya

”On täysin mahdollista, että koko elämä muuttuu, kun hermosto palaa takaisin turvan tunteeseen.”

-Tiia Minaya teoksessa Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – Käytä kehosi viisautta

Sosiaalinen jännittäminen on usein aivojemme ja kehomme reaktio menneisyyden traumaattisiin kokemuksiin. Tiia Minayan uutuusteos auttaa lukijaa vapauttamaan hermoston kroonisen ylivireystilan mielen ja kehon yhteistyöllä. Teos tarjoaa tietoa sosiaalisen ahdistuksen juurisyistä sekä Minayan omakohtaisiin kokemuksiin pohjautuvaa vertaistukea. Teoksesta löytyvien konkreettisten harjoitusten avulla lukijan on mahdollista saavuttaa rennompi elämä ilman sosiaalista ahdistusta.

”Kirjan ensisijainen tarkoitus on tarjota lohtua ja toivoa ja sen jälkeen antaa tietoa ja työkaluja, joiden avulla voit auttaa itse itseäsi ja aloittaa matkan kohti rennompaa elämää.” kertoo Minaya. Hän myös muistuttaa, että teoksen tavoitteena ei ole auttaa pääsemään eroon elämään kuuluvasta jännittämisen tunteesta vaan jännittämiseen liittyvästä ahdistuksesta ja häpeän tunteesta.

Tiia Minaya on ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness- ja TRE-ohjaaja, joka luotsaa Hellä Mieli -yritystään. Hän järjestää suosittuja Jännittäjän verkkokursseja. Koulutustaustansa lisäksi Tiia ammentaa työhönsä omasta kokemuksestaan jännittäjänä.

Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – Käytä kehosi viisautta ilmestyi kirjakauppoihin viikolla 35.

 Katso kirjan esittelyvideo YouTubessa

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Jaana Racero
Kansi: Jaana Racero
Lataa
Kuva: Antonio Minaya
Kuva: Antonio Minaya
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä -kustantamon kevään 2024 kirjakatalogi on julkaistu23.10.2023 08:48:00 EEST | Tiedote

Viisas Elämä -kustantamon kevään 2024 kirjauutuudet sisältävät runsaasti kiehtovia aiheita. Kotimaisissa uutuuksissa tanssitaan muun muassa eurodance-musiikin maailmaan Movetron-yhtyeen kanssa ja opitaan tekemään pysyviä muutoksia omaan hyvinvointiin valmentaja Monna Pursiaisen johdolla. Käännöskirjoista keväällä ilmestyvät esimerkiksi Tony Robbinsin Vahva elinvoima sekä New York Timesin myyntilistan ykkönen Mielen hiljainen vallankumous. Tutustu nyt myös muihin mielenkiintoisiin teoksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme