Messukeskus

Maxpo 2023 -messuilla entistä enemmän sähkökoneita

Jaa
Maxpo 2023 Maarakennuskonemessut järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Maxpo esittelee laajasti maarakennus-, ympäristöhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita kaikissa kokoluokissa. Missään muussa tapahtumassa Suomessa ei pääse tutustumaan näin laajaan kattaukseen. Tänä vuonna sisäänpääsy Maxpo-messuille on veloitukseton alan ammattilaisille ja myös alasta kiinnostuneille.
Maxpo 2022
Maxpo 2022

Tapahtumaan osallistuu 240 yritystä. Messualueella kiertää tapahtuman aikana messujen isäntänä toimiva Pekka Kaidesoja, joka haastattelee osastohenkikökuntaa uutuuksista. Messualueella pääsee koeajamaan Polaris- ja Segway-merkkisiä mönkijöitä ja tutustumaan veteraanikonenäyttelyyn. Tuttuun tapaan lentokentältä pääsee myös helikopteriajelulle. Opiskelijoille ja maarakennuskonealasta kiinnostuneille tarjolla on oma ohjelmakokonaisuus avajaispäivänä. Maxpoon kannattaa lähteä myös siksi, että sillä on esillä nyt entistä enemmän sähköllä toimivia koneita ja toisaalta Lemmenjoelta poishaettu kaivukonevanhus Åkerman. Operaatio Lemmenjoen Åkermanista on messuilla ITR Finlandin osastolla kertomassa torstaina ja perjantaina rallista tuttu Henri Haapamäki.

Maxpo-messujen suurimmat yli 1000 neliön osastot on varattuna Realmacinerylle, Volvo Constraction Equipment Finlandille, Sandvik Mining and Constraction Finlandille ja Tracwestille. Mukana ovat isosti myös AGCO Suomi, Avant Tecno, Kivisampo, Lännen Tractors, MN-Lifttek, J-Trading ja Talhu sekä Autotuojat ja -teollisuus yhteisosastollaan.

Maxpo-messuilla Volvo Constraction Equipment Finland esittelee laajasti sähkökalustoaan. Esillä on uutuutena muun muassa 23 tonninen täyssähköinen kaivukone ja sen latausasema. Kyseinen kone on ensivierailulla Suomessa. Messuilla esitellään Realmachineryn osastolla uutuutena täyssähköinen Ammann jyrä ja sähköiset tärylätkät. Tracwest esittelee sähköllä toimivan CASE-miniskaivukoneen. Maxpossa nähdään myös Tana rentalin 440ET mobiili sähkörepijä sekä Marakonin osastolla Lekatech-sähkövasara. Sähköpisteitä esittelee messuilla YES-EU.

Se on ala – liikkuvat koneet rakentavat kestävää tulevaisuutta ja tarjoavat kiinnostavia työpaikkoja

Liikkuvien työkoneiden ala palvelee laajasti koko rakennetun ympäristön toimialaa. Koneilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta ja vaikutetaan vahvasti ympäristöön. Esimerkiksi konevaltainen infra-ala tarjoaa työtä kiinnostavassa ympäristössä isojen liikkuvien koneiden parissa. Työ on merkityksellistä, sillä sen kautta mahdollistetaan muun muassa ihmisten sujuva ja turvallinen arki. Töitä pääsee tekemään ripeään tahtiin ja tehdyn työn jälki näkyy nopeasti. Ala hyödyntää korkeaa teknologiaa ja ympäristöarvot huomioidaan tarkasti. Liikkuvilla koneilla rakennetaan tulevaisuuden yhteiskuntaa ja ala tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä niin tutkimuksen, tuotekehityksen, suunnittelun, projektijohdon, koneoperoinnin, huollon kuin myynnin parissa. Liikkuvien työkoneiden alalla työllistytään hyvin ja kestävä tulevaisuus rakennetaan tiedolla, taidolla ja teknologialla.

Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry tuo esille tänä vuonna Se on ala -kampanjallaan liikkuvien työkoneiden alan monipuolisia mahdollisuuksia. Tavoitteena on tarjota tietoa alan vaihtamista tai opiskelua harkitseville. Kampanja on kohdennettu henkilöille, joiden kiinnostuksen kohteena ovat koneet, teknologia, logistiikka ja ympäristö.

Keimolasta monen mutkan kautta Hyvinkäälle – Maxpo 20. kertaa tänä vuonna

Rakennuskonealan näyttely-yhdistys perustettiin 1960-luvun lopussa ja ensimmäinen Maxpo järjestettiin 1970 Keimolan moottoriradalla, jossa tapahtuma oli myös vuosina 1972 ja 1974. Tilanpuutteen vuoksi tapahtuma siirrettiin Helsingin Messukeskukseen, jossa Maxpo järjestettiin vuosina 1980 ja 1984. Vuonna 1987 kokeiltiin KehäMAXPOa, jossa jokainen konekauppias piti näyttelyn omissa tiloissaan. Vuonna 1990 Maxpo oli Vermon raviradan pysäköintialueella ja  tämän jälkeen palattiin takaisin Helsingin Messukeskukseen vuosiksi 1996 ja 2000. Seuraavat kolme messua vuosina 2003, 2005 ja 2007 järjestettiin Sipoon materiaalinottoalueella Talmassa. Näiden tapahtumien jälkeen siirryttiin Hyvinkään lentokentälle, joka on osoittautunut paikkana erinomaiselta juuri Maxpon järjestämiseen. Sijainti ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Hyvinkään lentokentällä Maxpo on järjestetty vuosina 2009, 2011, 2013, 2015, 2017, 2019, 2022 ja nyt vuonna 2023.

Maxpo-messut järjestää Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen toimeksiannosta.

Kävijärekisteröinti maksuton  Maxpo-messuille nyt ensimmäistä kertaa

Maxpo on joka kerta odotettu tapahtuma, johon tullaan päivittämään tietoja, tutustumaan uusiin koneisiin ja lisälaitteisiin sekä verkostoitumaan.  Tapahtuma on tärkeä alalle ja tyytyväisyys sekä tapahtumaan osallistuneiden yritysten, että kävijöiden osalta oli korkealla, Syksyn 2023 Maxpo-messut on lähes loppuun varattu tapahtuma, joten tarjontaa on tälläkin kertaa paljon.  Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.
Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjestää Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta nyt 20. kertaa. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina klo 9-17 ja lauantaina klo 9-16. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä kävijöiksi veloituksetta www.maxpo.fi

Lisätietoja
Reijo Karppinen, Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpo 2023:n näyttelytoimikunnan puheenjohtaja, pääjohtaja, yrittäjäneuvos, Dynaset Oy, Tel. +358 400 625 799. reijo.karppinen@dynaset.fi
Teija Armanto, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus puh. +358 50 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
#maxpo

Kuvat

Maxpo 2022
Maxpo 2022
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Seikkailija Ruffe tuo Vene 24 Båt -messuille uusia tuulia21.9.2023 12:59:01 EEST | Tiedote

Kari ”Ruffe” Nurmi on tunnettu meriseikkailija sekä veneilyn puolestapuhuja ja ympäristöstä huolehtija. Hänen erikoisia veneilytempauksia on vuosien varrella saatu seurata eri yhteyksissä. Helsingin kansainväliset venemessut Vene 24 Båt tarjoaa nyt paikan messualueen ohjelmapisteestä, Purjehdussatamasta, jonka ohjelman Ruffe kokoaa ja tuottaa. Odotettavissa on idearikasta ohjelmaa Vene 24 Båt -messuilla 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Ihmisen parhaaksi -tunnustus 2023 Sanna Järvensivulle – ”Moni kokee Sannan pelastaneen heidän elämänsä”21.9.2023 11:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden 2023 Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen saaja terveydenhoitaja Sanna Järvensivu on tehnyt urauurtavaa, pitkäjänteistä ja poikkeuksellisen merkittävää työtä suonensisäisiä huumeita käyttävien asiakkaiden ja heidän läheistensä asioiden edistämiseksi sekä huumekuolemien vähentämiseksi. Järvensivu työskentelee Turun terveysneuvontapiste Millissä. Ihmisen parhaaksi -tunnustus jaettiin tänään avautuneilla Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa. 5000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Antikvaarisilta kirjamessuilta täsmälöytöjä ja kirjoja, joita ei tiennyt kaipaavansa20.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin Kirjamessut esittelee uutuuskirjoja ja kirjatarjouksia, mutta tuo tapahtumaan myös antikvariaattien aarteita, keräilykappaleita ja klassikoita. Niitä tarjoaa Suomen suurin antikvariaattitapahtuma, Antikvaariset Kirjamessut, jotka on järjestetty kirjamessujen yhteydessä aivan ensimmäisistä messuista alkaen. Vuosien varrella tarjonta on monipuolistunut ja osastokoot suurentuneet. Antikvaariset kirjamessut tarjoaa Helsingin Kirjamessuilla 26.–29.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa myyntiin noin 100 000 teosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme