S-Pankki Oyj

S-Pankki vahvistaa sijoitustiimiään - Antti Raappana hoitamaan USA-rahastoa

Jaa
Antti Raappana on liittynyt S-Pankin salkunhoitotiimiin ja aloittanut uutena senior salkunhoitajana S-Pankki USA -rahastossa. Raappana tuo mukanaan laajaa kokemusta, joka vahvistaa perinteikkään “jenkkirahaston” asemaa entisestään.
Antti Raappana
Antti Raappana

S-Pankki jatkaa päättäväistä kasvuaan varainhoidossa ja panostuksiaan salkunhoitoon.

"Olemme innoissamme siitä, että Antti Raappana on liittynyt Seppo Kurki-Suonion johtamaan osaketiimiimme. Raappana on työskennellyt sijoitusalalla yli 20 vuotta ja osakerahastonhoitajana yli 10 vuotta ja tuo mukanaan arvokasta osaamista S-Pankki USA -rahastoon", sijoitusjohtaja Mika Leskinen sanoo.

S-Pankki USA Osake -rahasto sijoittaa pääasiallisesti suurten, kasvavien, kannattavien ja taseeltaan terveiden yhdysvaltalaisten yhtiöiden osakkeisiin. Yhdysvaltojen talous ja osakemarkkinat ovat maailman suurimmat. Yhdysvaltojen valtavat kotimarkkinat, innovatiivinen yrityssektori, johtava asema muun muassa teknologiasektorilla, muita kehittyneitä talouksia nuorekkaampi ikärakenne ja omien uusien energiavarojen antama kustannusetu yhdistettynä maan asemaan globaalina turvasatamana tekee Yhdysvaltojen osakemarkkinoista pitkällä aikavälillä houkuttelevan sijoituskohteen.

“USA:han ja sen sijoitusmarkkinoihin kohdistuu juuri nyt paljon mielenkiintoa erityisesti teknologiasektorin innovaatioiden ja uusien käyttösovellusten myötä. Myös ensi vuonna pidettäviin presidentinvaaleihin kohdistuu runsaasti huomiota. Olen iloinen saadessani hoidettavakseni perinteikkään, alun perin jo vuonna 1999 perustetun rahaston”, Antti Raappana sanoo.

Raappanalla on laaja ja monipuolinen työhistoria sijoitusalalla. Ennen siirtymistään S-Pankkiin hän on työskennellyt pohjoismaisessa finanssikonsernissa salkunhoitajana Chief Portfolio Manager -tittelillä. Hän on myös suorittanut kansainvälisesti arvostetun CFA-tutkinnon.

S-Pankki on Suomen kolmanneksi suurin varainhoitaja rahastojen osuudenomistajien määrällä mitattuna. Pankki tarjoaa laajan valikoiman säästämisen ja sijoittamisen palveluita kuluttaja-asiakkaille sekä yksilöllisiä varainhoidon ratkaisuja varakkaille yksityishenkilöille ja institutionaalisille sijoittajille. S-Pankki-rahastojen tuotoista pääsevät nauttimaan niiden osuudenomistajien lisäksi myös täyden valtakirjan varainhoidon Private Banking -asiakkaat sekä suosittujen S-Pankki Varainhoito -yhdistelmärahastojen sijoittajat ja Säästäjä-palvelun käyttäjät.

“Vuoden ensimmäisellä puoliskolla S-Pankki-rahastojen nettomerkintöjen kehitys oli rahastoyhtiöiden keskiarvoa vahvempaa. Mielestäni se kertoo siitä, että sijoittajat luottavat rahastoistamme huolehtivien salkunhoitajien ammattitaitoon myös silloin, kun markkinoilla hermoillaan tavallista enemmän”, Leskinen sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Antti Raappana
Antti Raappana
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

+358 10 767 9300https://www.s-pankki.fi

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme