SDP Uusimaa

SDP Uusimaa pyytää Jutta Urpilaista asettumaan presidenttiehdokkaaksi!

Jaa

Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus pyytää EU-komissaari Jutta Urpilaista asettumaan ehdolle ensi vuoden presidentinvaaleissa.

Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus pyytää EU-komissaari Jutta Urpilaista asettumaan ehdolle ensi vuoden presidentinvaaleissa.

Suomi tarvitsee tässä ajassa presidentin, jolla on kykyä rakentaa luottamusta sekä koota kansakuntaa. Suomen etu on kansainvälisesti arvostettu, inhimillinen ja osaava presidentti. Jutta Urpilainen on ihmisläheinen arvojohtaja, jota arvostetaan Suomessa, Euroopassa ja maailmalla. 

-Suomi saisi Jutta Urpilaisesta isänmaan tulevaisuudelle syvästi omistautuneen tasavallan presidentin. Toivon, että Jutta asettautuu ehdolle ja pääsemme kaikki tekemään hänen kampanjaansa. Nyt on sosialidemokraatin aika palata Mäntyniemeen, sanoo Uudenmaan Sosialidemokraattien puheenjohtaja ja kansanedustaja Joona Räsänen.

Tällä hetkellä Urpilainen toimii Suomen EU-komissaarina, jonka vastuualueena ovat kansainväliset kumppanuudet ja erityisenä painopisteenä Afrikka. Komissaarin tehtävän lisäksi Urpilainen on toiminut niin kansanedustajana, ministerinä kuin SDP:n puheenjohtajanakin. Hän toimi valtiovarainministerinä aikana, jolloin eurokriisi oli syvimmillään. Nykyiset työtehtävät ja aiempi kokemus politiikassa ovat kasvattaneet ja vahvistaneet Jutta Urpilaisen laajaa yhteiskunnallista osaamista ja näkemystä.

-Jutta on aidosti humaani, kansainvälinen ja eurooppalaisia arvoja korostava presidentti. Ehdokkuuden varmistuttua Uudenmaan Sosialidemokraatit antavat täyden tuen Urpilaisen ehdokkuudelle ja kampanjalle, toteaa Uudenmaan Sosialidemokraattien toiminnanjohtaja Jouni Gustafsson.

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Uusimaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme