Bazar Kustannus

Nukutko sinäkin huonosti? Uutuuskirja tarjoaa vertaistukea ja apua kaikille, jotka kärsivät unettomuudesta

Jaa
Journalisti ja tietokirjailija Miranda Levyn juuri ilmestynyt Unettomuuspäiväkirja (Bazar) kertoo omakohtaisiin kokemuksiin ja tutkimustietoon pohjautuen, kuinka unettomuus voi suistaa elämän raiteiltaan ja miten nukkumisen taidon voi oppia uudelleen.

Traumaattisen elämäntapahtuman myötä menestyvä journalisti ja perheenäiti Miranda Levy alkoi kärsiä unettomuudesta. Hän etsi apua kaikkialta: lääkäreiltä, terapeutilta, akupunktiosta, hypnoosista, reiki-menetelmästä ja henkilökohtaiselta kuntovalmentajalta, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Levyn elämä alkoi mennä jyrkkää alamäkeä.

Uni on keskeinen osa henkistä ja fyysistä hyvinvointia, ja unettomuus voi vakavimmillaan johtaa vaikeisiin ongelmiin, kuten Miranda Levyn tapaus osoittaa. Unettomuuspäiväkirjassa Levy kertoo avoimesti uniongelmastaan ja yrityksistään etsiä siihen parannuskeinoa. Kirja on kiinnostava yhdistelmä muistelmia ja tietokirjaa, ja se tarjoaa uusinta tutkimustietoa, näkökulmia ja vertaistukea uniongelmista kärsiville ihmisille.

”Unettomuus vie yksinäisyyteen. Se ei johdu vain siitä, että herää, kun muut nukkuvat, vaan myös siitä, mitä univajeesta kärsivän aivoissa tapahtuu. --- Tämä kirja antaa sinulle välineitä välttää yleisimmät sudenkuopat ja keinoja keksiä ratkaisuja ajoissa”, kirjoittaa unettomuuden erikoistunut lääketieteen tohtori Sophie Bostock teoksen esipuheessa.

Miranda Levy on brittiläinen journalisti ja tietokirjailija. Hänen työnantajiaan ovat olleet mm. Cosmopolitan, Daily Mail, Sunday Mirror ja Glamour. Levy toimi myös Mother & Baby -lehden päätoimittajana, ja hän oli kahdesti ehdolla Britannian aikakauslehtien vuoden päätoimittajaksi. Unettomuuspäiväkirja on hänen ensimmäinen suomennettu tietokirjansa.

Miranda Levy: Unettomuuspäiväkirja – Kuinka opin nukkumisen taidon
Alkuteos The Insomnia Diaries | Suomennos Jouni Avelin

Lisätiedot ja arvostelukappaleet: viestintäpäällikkö Minttu Nikkilä, minttu@bazarkustannus.fi, 040 736 1313


Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Bazar Kustannus
Bazar Kustannus
Lönnrotinkatu 18
00120 Helsinki

http://www.bazarkustannus.fi

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 70 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bazar Kustannus

Bazarin kevään 2024 uutuuskirjojen luettelo on julkaistu6.11.2023 09:19:00 EET | Tiedote

Ensi keväänä Bazar Kustannus julkaisee runsaan kattauksen kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta. Kevään uutuuksiin kuuluu muun muassa kaksi suomalaisista naistaitelijoista kertovaa elämäkertaromaania, kulttimaineeseen nousseen japanilaisen Toshikazu Kawaguchin kirjasarjan aloitusosa sekä yhteensä kymmenen kotimaista ja suomennettua hyvän mielen romaania. Tietokirjoissa tutustutaan saksalaiseen jalkapalloon, saadaan vinkkejä varttuneen kehon ja mielen hoitamiseen ja perehdytään rikostutkinnan menetelmiin. Tietokirjallisuuden valikoimaa täydentävät Hidasta elämää -kirjasarjan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat uutuudet. Bazarin kevään 2024 julkaisuluettelo kattaa tammi–kesäkuussa ilmestyvät uutuuskirjat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme