Suur-Seudun Osuuskaupalle myönnettiin Future Workplaces -sertifikaatti neljäntenä yli 1000 henkeä työllistävänä yrityksenä Suomessa!

Jaa

Kesäkuussa 2023 Suur-Seudun Osuuskauppa SSO palkittiin Future Workplaces -sertifikaatilla osoituksena yrityskulttuurin johtamisesta poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. SSO on Suomessa neljäs yli 1000 hengen yritys, jolle sertifikaatti on myönnetty.

SSO on panostanut työntekijäkokemuksen parantamiseen ja yrityskulttuurin johtamiseen jo pitkään, ja SSO:n ensimmäinen työntekijäkokemusta mittaava Siqni-kysely toteutettiin keväällä 2023. Vastausprosentiksi saatiin huikea 90 %, joka on isolle organisaatiolle erittäin hieno saavutus. 

Siqnin avulla pureuduttiin syvemmin siihen, mikä SSO:laisille on työssään merkityksellisintä. SSO:n työntekijät kokivat merkityksellisimmiksi asioiksi työpaikallaan mm. vahvan yhteishengen, työn ja vapaa-ajan tasapainon, sekä työympäristön, jossa voi olla oma itsensä.

Viime viikolla esihenkilöt saivat tutustua sekä SSO-tasoisiin, että oman yksikkönsä tuloksiin. Esihenkilöpäivillä heille annettiin myös eväät siihen, miten kyselyn tuloksia kannattaa käsitellä heidän oman tiiminsä kanssa. Tulosten avulla esihenkilöt tiimeineen voivat miettiä, esimerkiksi sitä, miten toteuttaa työyhteisössään työntekijäkokemuksen kannalta merkityksellisiä, joskus pieniäkin muutoksia, joiden vaikutus työarkeen voi olla hyvinkin suuri.

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Sale Hiidensalmessa ja S-market Tupurissa innostetaan lapsiperheitä kasvisten pariin Vegemi-sovelluksen digitaalisen kasvimaan avulla15.6.2023 12:00:00 EEST | Tiedote

Venner ja Suur-Seudun Osuuskauppa jatkavat innovatiivista ja vastuullista yhteistyötään lasten kasvisten syönnin lisäämiseksi. Maksuttomassa mobiilisovelluksessa seikkaileva Vegemi-hahmo on ilahduttanut SSO:n alueen kaupoissa viime kesästä alkaen, ja nyt kokeillaan uudenlaista myymälän ja digitaalisen sovelluksen yhdistävää toimintamallia. Vierailemalla Sale Hiidensalmen tai S-market Tupurin hedelmä- ja vihannesosastolla on Vegemi-sovellukseen mahdollista perustaa Vegemin oma kasvimaa, ja kun kaupassa vierailee viikottain, Vegemin kasvimaa kehittyy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme