Vaasan kaupunki - Vasa stad

Partnerskap mellan staden och föreningarna för att lösa välfärdsutmaningar – förslag från föreningarna senast 15.9

Dela
Genom partnerskap mellan Vasa stad och föreningar tacklar vi både stadens strategiska mål och utmaningar för välmående. Partnerskapet vänder sig till föreningar som har en stödjande och kompletterande roll för att främja välbefinnande och hälsa i den verksamhet och tjänsteproduktion som kommunen ansvarar för att anordna.
Bild: Vasa stad / Mikael Matikainen
Bild: Vasa stad / Mikael Matikainen

Vi ber föreningar att presentera sina lösningsförslag till välfärdsutmaningar som utanförskap, ojämlikhet, ungas psykiska ohälsa, vardagsfärdigheter, digitalisering eller brist på vardagsmotion.

Föreningen kan svara på utmaningen enskilt eller i samarbete med en eller flera andra föreningar.

Förslagen skickas in med bilagor till registraturen senast 15.9.2023 kl 15:45.

Bekanta dig med verksamhetsmodellen för partnerskap på välfärdstjänsternas webbsida. På sidan hittar du också instruktioner för att skicka in ett förslag.

Välfärdstjänsterna bjöd in tidigare intresserade föreningar till en partnerskapsdiskussion, där vi presenterade den nya verksamhetsmodellen för partnerskap och de välfärdsutmaningar som identifierats i arbetet med välfärdsplanen. 

Nyckelord

Kontakter

Seija Nyqvist, ansvarig välfärdssakkunnig, tfn 040 717 3005, seija.nyqvist@vaasa.fi

Bilder

Bild: Vasa stad / Mikael Matikainen
Bild: Vasa stad / Mikael Matikainen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

I Vasa, Nordens energihuvudstad, är det lätt att vara lycklig. 

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Matsvinn, loppmarknad och workshoppar för främjande av grön omställning: Program vid Vamia under hållbarhetsveckan!25.9.2023 15:11:32 EEST | Tiedote

Den nationella hållbarhetsveckan infaller 25-29.9. Under veckan minskar Vamias studerande på matsvinnet, ordnar bytesloppis och gör goda gärningar. De studerande har också en fantastisk möjlighet att delta i seminarier, workshoppar och gästbesök som ordnas av Green Skills Vaasa i anknytning till grön omställning, teknologi och företagande.

Ruokahävikkiä, kirpputoria ja vihreän siirtymän työpajoja: Vamialla tapahtuu kestävän kehityksen viikolla!25.9.2023 15:08:46 EEST | Tiedote

Kansallista kestävän kehityksen viikkoa vietetään 25.-29.9. Vamian opiskelijat muun muassa vähentävät ruokahävikkiä, järjestävät vaihtokirppiksen ja tekevät hyviä tekoja. Opiskelijoilla on myös upea mahdollisuus osallistua Green Skills Vaasan järjestämiin seminaareihin, työpajoihin ja vierailuihin koskien vihreä siirtymää, teknologiaa ja yrittäjyyttä.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum