Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusote avaa uusia lähineuvontapisteitä Tuusulaan ja Nurmijärvelle

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) avaa uudet pisteet Hyrylän sosiaali- ja terveysasemalle sekä Klaukkalan terveysasemalle 28.8.2023. Lähineuvontapisteellä tarjotaan paikan päällä tapahtuvaa ajanvarauksetonta sosiaali- ja terveyshuollon ohjausta ja neuvontaa. Palvelu on tarkoitettu kaikille Keusoten asukkaille.

Kuva: Keusote / Kuvaaja Iiro Rautiainen
Kuva: Keusote / Kuvaaja Iiro Rautiainen Kuvaaja Iiro Rautiainen

Hyrylän lähineuvontapiste tulee palvelemaan maanantaista keskiviikkoon osoitteessa Hyryläntie 13. Klaukkalan piste tulee palvelemaan maanantaisin osoitteessa Vaskomäentie 2.

Vanhoista lähineuvontapisteistä Nurmijärven Kirkonkylän terveysaseman pisteen aukioloaikoja laajennetaan, ja piste on jatkossa auki torstaista perjantaihin. Järvenpään JUSTin piste on jatkossakin auki tiistaista perjantaihin. Kaikkien lähineuvontapisteiden aukioloajat ovat klo 9–15.

Apua asiointiin

Neuvonnan ohella lähineuvontapisteeltä saa tukea muun muassa sähköisten asiointikanavien käyttöön sekä lomakkeiden ja hakemusten täyttämiseen. Lisäksi pisteeltä löytyy asiakastietokone, palvelujen esitteitä ja lomakkeita sekä tietoa kolmannen sektorin toimijoiden tarjoamista palveluista.

Lähineuvontaa kehitetään osana Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanketta. Hankkeen tavoitteena on parantaa palvelujen yhdenvertaista saatavuutta, oikea-aikaisuutta ja jatkuvuutta. Keusotelle on myönnetty valtionavustuksia hankekokonaisuuden toteuttamiseen vuosille 2020–2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Merja Degerlund, työikäisten asiakasohjauksen esihenkilö merja.degerlund@keusote.fi

Helena Vainio, terveyspalvelujen AVO:n palvelutiimiin team leader helena.vainio@keusote.fi

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusote muisti henkilöstöään asiakas- ja potilasturvallisuuden edistämisestä15.9.2023 14:00:01 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) juhlisti Hyvinkään kaupungintalolla 15.9.2023 henkilöstönsä ansiokkaita tekoja asiakas- ja potilasturvallisuuden edistämiseksi. Vuoden asiakas- ja potilasturvallisuustekona Keusote palkitsi systeemisen toimintamallin juurruttamisen lastensuojeluun. Keusoten infektio- ja tartuntatautien yksikölle myönnettiin Suomen potilas- ja asiakasturvallisuusyhdistyksen ansiomerkki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme