Pellervon taloustutkimus PTT

Kutsu: Paljonko ruuan hinta vielä nousee? PTT:n maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus 3.10.

Jaa

Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa syksyn 2023 maa- ja elintarviketalouden ennusteensa tiistaina 3. lokakuuta. Ennusteessa arvioimme muun muassa ruuan hinnan kehitystä sekä maatalouden ja elintarviketeollisuuden näkymiä lähivuosina.

Ennuste julkistetaan alueellisessa tilaisuudessa Seinäjoella. Tilaisuudessa käydään lisäksi monipuolista asiantuntijakeskustelua seudun ja koko Suomen ruuantuotannosta ja sen tulevaisuudesta. Voit seurata tapahtumaa joko paikan päällä tai verkkolähetyksenä.

Ennusteen esittelevät tutkimusjohtaja Sari Forsman-Hugg, vanhempi maatalousekonomisti Päivi Kujala ja maatalousekonomisti Mauri Yli-Liipola. Aihetta kommentoivat puheenvuoroissa ja paneelikeskustelussa myös:

Risto Lahti, toimitusjohtaja, Itikka osuuskunta ja Lihakunta
Mikko Käkelä, toimitusjohtaja, Elintarviketeollisuusliitto
Henrik Karvonen, toimitusjohtaja, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Matti Keltto, kasvitilayrittäjä, MTK-Etelä-Pohjanmaan maaseutunuorten valiokunnan pj
Jani Unkeri, toimitusjohtaja, Juurella ja Äärellä -ravintolat

Paneelin vetäjä on toimittaja Annaleena Ylhäinen.

Aika: tiistai 3.10. klo 8.30-11
Paikka: Seinäjoki, Kampusranta 9B, Frami B / Auditorio 2

Ilmoittaudu mukaan täältä: tapahtumat.intoseinajoki.fi/maa-ja-elintarviketalous-syksy-2023

PTT järjestää tapahtuman yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö Into Seinäjoen kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pellervon taloustutkimus PTT on soveltavaa taloustutkimusta ja talousennusteita tekevä riippumaton tutkimuslaitos. Perinteisiä vahvoja tutkimusalueitamme ovat kansantalous, maa- ja elintarviketalous, metsä- ja ympäristötalous sekä asuntomarkkinat. Erityisosaamistamme on talouden ilmiöiden alueellinen tarkastelu.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pellervon taloustutkimus PTT

Muistutuskutsu: Mitkä ovat Suomen talouden näkymät, ja mitä hallituksen tulisi huomioida budjettiriihessä? - PTT:n talousennuste 13.9.11.9.2023 09:46:45 EEST | Kutsu

Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa syksyn 2023 kansantalouden ennusteensa webinaarissa keskiviikkona 13.9. klo 10.00. Ennusteessa arvioimme Suomen talouden tämän ja ensi vuoden kasvunäkymiä, ja muun muassa työllisyyden sekä julkisen talouden kehitystä. Esitämme myös politiikkasuosituksia hallituksen budjettiriiheen, jonka on määrä alkaa noin viikkoa myöhemmin. Tilaisuudessa ennusteen esittelee toimitusjohtaja Markus Lahtinen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme