Lappset Group Oy

Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja Tero Ylinenpää jättää tehtävänsä vuoden vaihteessa

Jaa

Lappset Group Oy:n toimitusjohtajana vuoden 2014 tammikuusta alkaen toiminut Tero Ylinenpää jättää tehtävänsä kuluvan vuoden päättyessä. Uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy välittömästi. Tero Ylinenpää jatkaa toimitusjohtajana vuoden loppuun asti.

Tero Ylinenpää on ollut Lappset Groupin toimitusjohtajana kymmenen vuotta. Lappsetin palvelukseen hän tuli vuonna 1994, mistä lähtien hän toimi konsernissa monissa erilaisissa ja merkittävissä johtajatehtävissä ennen nimitystään toimitusjohtajaksi vuonna 2014.

Tero Ylinenpää on Kontiotuote Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja SantaPark Oy:n hallituksen jäsen. Hän on toiminut Islannin kunniakonsulina vuodesta 2016 alkaen Lapissa.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lappset Group Oy on yli 50 vuoden ajan omistautunut leikin ja liikkumisen edistämiseen. Lappset suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia, inklusiivisia ja kestäviä leikki- ja liikuntapaikkavälineitä, teemapuistoja sekä puisto- ja kadunkalusteita. Rovaniemeläinen perheyritys työllistää yli 400 eri alojen asiantuntijaa kahdeksassa eri maassa. Tuotantoa sillä on Suomessa, Virossa ja Alankomaissa, ja sen kansainvälinen jakeluverkosto ulottuu yli 60 maahan. Lappset-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 66 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 3,5 miljoonaa euroa.

Lappsetilla on tehtaita kolmessa maassa, joista Suomessa Rovaniemellä valmistetaan leikki- ja liikuntapaikkavälineitä puusta, Viron tehtaalla Tallinnassa tuotetaan metallisia tuotesarjoja ja metalliosia sekä Alankomaissa valmistetaan interaktiiviset leikki- ja liikuntapaikkatuotteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lappset Group Oy

First of two playgrounds donated from Finland opens in Lviv, Ukraine7.6.2023 12:21:37 EEST | Press release

Finnish companies and individuals have teamed up to build kids’ playgrounds in Lviv and Kyiv, Ukraine, and the first playground is now ready. This “Joy of Play” project is run by the Hartwall family, and the key partners are kids’ wear brand Reima and play facilities producer Lappset Group. Additionally, donations from dozens of other corporations and private individuals through the Ukrainaid initiative are enabling the building of the two playgrounds.

Ensimmäinen suomalaisten lahjoittama leikkikenttä aukeaa Ukrainan Lvivissä7.6.2023 12:13:59 EEST | Tiedote

Suomalaiset yritykset ja yksityishenkilöt ovat yhdistäneet voimansa rakentaakseen ukrainalaisille lapsille leikkikentät Lviviin ja Kiovaan, ja ensimmäinen leikkikenttä on nyt avattu. Joy of Play yhteistyön aloitteentekijä on Hartwallin perhe. Projektin pääkumppanit ovat lastenvaatemerkki Reima ja leikki- ja liikuntavälineiden tuottaja Lappset. Myös kymmenien muiden yritysten ja yksityisten lahjoitukset Ukrainaid-tukihankkeen kautta mahdollistavat näiden kahden leikkikentän rakentamisen.

Finns donate two children’s playgrounds to Ukraine13.4.2023 10:22:07 EEST | Press release

Finnish companies and individuals are teaming up to build kids’ playgrounds in Lviv and Kyiv, Ukraine. The Hartwall family is the driving force behind this “Joy of Play” cooperation. The key partners in the project are kids’ wear brand Reima and play and sports facilities producer Lappset Group. Additionally, donations from dozens of other corporations and private individuals through the Ukrainaid initiative are enabling the building of the two playgrounds.

Suomalaiset lahjoittavat kaksi lasten leikkikenttää Ukrainaan4.4.2023 11:44:48 EEST | Tiedote

Suomalaiset yritykset ja yksityishenkilöt ovat yhdistäneet voimansa rakentaakseen ukrainalaisille lapsille leikkikentät Lviviin ja Kiovaan. Joy of Play -yhteistyön aloitteentekijä on Hartwallin perhe. Projektin pääkumppanit ovat lastenvaatemerkki Reima ja leikki- ja liikuntavälineiden valmistaja Lappset. Myös kymmenien muiden yritysten ja yksityisten lahjoitukset Ukrainaid-tukihankkeen kautta mahdollistavat näiden kahden leikkikentän rakentamisen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme