Netox Oy

Mikko Pöyry on nimitetty IT- ja kyberturvapalveluyhtiö Netoxin liiketoimintajohtajaksi

Jaa
Elisa Oyj:n liiketoimintajohtajana yli 10 vuotta toiminut Mikko Pöyry, 46, siirtyy Netox Oy:n IT-palveluista vastaavaksi johtajaksi.
Mikko Pöyry, liiketoimintajohtaja, Netox Oy
Mikko Pöyry, liiketoimintajohtaja, Netox Oy

Pöyry aloittaa uudessa tehtävässään joulukuussa.

”Mikko on ihmisenä Netoxin kulttuuriin hyvin sopiva johtaja. Se on meille ensisijaisen tärkeää kaikissa rekrytoinneissa. Mikko on kulkenut it-palveluliiketoiminnan johtajana kasvupolun, jota mekin nyt kuljemme, ensin pienestä keskisuureksi ja lopulta suuryhtiöiden luokkaan. Mikko on nähnyt ja kokenut asioita, jotka meillä ovat vielä edessä”, Netox Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas Mikko Luhtaniemi sanoo.

”Netox on kiinnostava kasvuyhtiö, jonka tuote, maine ja osaaminen ovat erinomaisella tasolla. Heillä on myytävää, jota asiakkaat haluavat ostaa. Pääsen mukaan yhtiöön, jolla on kunnianhimoiset kasvutavoitteet, ketterät toimintatavat ja potentiaalia nousta alansa parhaaksi yhtiöksi asiakkaidensa IT-kumppanina”, joulukuussa Netox Oy:n liiketoimintajohtajana aloittava Mikko Pöyry sanoo.

Pöyry aloitti Elisan palveluksessa vuonna 2010, kun Elisa osti Appelsiini Oy:n.

”Johdin Appelsiinin IT-palveluliiketoiminnan muutaman miljoonan euron ja muutaman kymmenen työntekijän yksiköstä moninkertaiseen kokoluokkaan. Netoxilla pääsen takaisin ketterään kasvuyhtiöön, mutta tavoittelemaan vieläkin isompaa ja nopeampaa kasvua”, Pöyry kertoo”, Pöyry sanoo.

”Vahvuuteni ovat toimialan ja asiakkaiden tuntemuksessa sekä ihmisten johtamisessa. Olen yli 20 vuotta keskustellut asiakkaiden kanssa ja tunnen heidän tapansa ja tarpeensa läpikotaisesti”, Pöyry kertoo.

Netox tarjoaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakkailleen yhdistelmän skaalautuvia IT- ja kyberturvapalveluita.

Palveluiden yhdistäminen samalle toimittajalle herättää nyt kiinnostusta asiakaskunnassa.

”Yritykset ovat valmiita investoimaan tieto- ja kyberturvaan entistä enemmän. Pystymme tarjoamaan tähän kokonaisuuden, jota vastaa kysyntään, kun asiakkaat pyrkivät selkeyttämään IT-hankintojaan ja vähentävät palvelutoimittajien määrää”, Pöyry arvioi.

Netox siirtyi pääomasijoitusyhtiö Capmanin enemmistöomistukseen vuonna 2022, kun Capman osti Netoxin osakekannan pääomasijoitusyhtiö Bocapilta.

Netoxin tavoitteena on lähes viisinkertaistaa liikevaihto 100 miljoonaan euroon vuonna 2026.

”Mikolla on kyky johtaa ja luoda kasvua. Hänen kokemuksensa tuo meille runsaasti apua myös rekrytointien onnistumiseen”, Luhtaniemi sanoo.

”Nyt keskeistä on huolehtia, että kasvamme ja kehitymme myös työyhteisönä kannettavasti. Johtajana haluan huolehtia, että kulttuurimme tukee sekä vanhojen että uusien työntekijöiden hyvinvointia”, Pöyry sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Luhtaniemi, toimitusjohtaja, Netox Oy
p. +35840 509 6530


Mikko Pöyry, liiketoimintajohtaja Netox Oy (12/2023-)
p. +35850 506 7117

Kuvat

Mikko Pöyry, liiketoimintajohtaja, Netox Oy
Mikko Pöyry, liiketoimintajohtaja, Netox Oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Netox Oy
Saaristonkatu 22
90100 Oulu

http://www.netox.fi

Netox tarjoaa uniikin yhdistelmän skaalautuvia IT- ja kyberturvapalveluita, jotka tukevat liiketoiminnan jatkuvuutta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Vuonna 2004 perustetulla Netoxilla on valtakunnallisesti toimipisteet kolmella eri paikkakunnalla: Oulussa, Helsingissä ja Tampereella. Vahvasti kasvaneen Netoxin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 23 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 130 IT- ja kyberturvaosaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.