Rakennuttajayhtiöt valitsevat DEN Finlandin toistuvasti yhteistyökumppaniksi taloyhtiöhankkeisiin

Jaa

DEN on tunnettu laadukkaiden pientalokotien rakentajana, mutta viime vuosina julkisten ja B2B-hankkeiden osuus liiketoiminnasta on kasvanut. DEN rakentaa esimerkiksi päiväkoteja, kouluja, ravintoloita ja kokonaisia taloyhtiöitä.

Helsinkiläinen rakennuttaja Purosointu Oy aloittaa syyskuussa yhdessä DENin kanssa kahden erillistalon ja yhden paritalon B2B-hankkeen ja muitakin yhteishankkeita on jo suunnitteilla. Rakennuttajayhtiö KodikasKoti Espoo Oy on toteuttanut DENin kanssa jo 13 yhteistä rakennushanketta.

DEN on taloudellisesti vakaa yhteistyökumppani

Asiakasyhtiöt arvostavat DENin pitkää historiaa, hyvää mainetta, luotettavuutta, hankkeiden nopeaa läpimenoaikaa, kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua sekä ennen kaikkea taloudellista vakautta.

Rakennusala on ollut jo pitkään vaikeuksissa markkinoiden epävarmuuden, korkojen nousun ja inflaation takia. DEN Finland on kuitenkin onnistunut sopeuttamaan toimintaansa ja jopa parantamaan kannattavuuttaan, mikä vahvistaa sen kilpailuasemaa entisestään.

Rakennuttajayhtiö Purosointu Oy:n toimitusjohtaja Tony Hagelberg kertoo tehneensä yhteistyötä useiden suomalaisten talotoimittajien kanssa ja DENin erottautuvan edukseen monessakin suhteessa.

– Rakentamisessa tulee aina ongelmia, mutta se miten ongelmat hoidetaan, se on se mikä ratkaisee. Iso syy, miksi me valitsimme DENin on se, että ongelmia ei paineta villaisella, vaan niihin puututaan ja ne korjataan nopealla aikataululla. Olen ollut tyytyväinen DENiin, se on isoksi taloksi yllättävän notkea.

Koko projekti yhden sopimuksen alle

DENin ammattirakentamisen myyntipäällikkö Harri Ruokonen kertoo, että yritysasiakkaat arvostavat DENin avaimet käteen -palvelua:

– Meidän vahvuutemme on, että maatöitä lukuunottamatta meiltä saa kaiken yhden sopimuksen alle. Asiakkaille on tärkeää, että heidän ei tarvitse tehdä useita sopimuksia lukuisten toimijoiden kanssa ja koordinoida niiden toteutumista oikeassa järjestyksessä ja aikataulussa. Yksi sopimus riittää. Asiakkaat ovat myös iloisesti yllättyneitä, että heidän ei tarvitse itse ruveta piirtämään kuvia, vaan meiltä saa heti alussa suoraan tontille piirretyt kuvat.

Myös Tony Hagelberg kiittelee yhden sopimuksen palvelua.

– DEN ei ole hintalapultaan halvin, mutta erityisesti tässä taloustilanteessa on tärkeää, että työmaalla ei ole kymmeniä eri urakoitsijoita pyörimässä, vaan DENiltä palvelun saa avaimet käteen -periaatteella. Se tulee loppupeleissä halvimmaksi, että minun ei tarvitse käyttää aikaa urakoitsijoiden paimentamiseen, vaan voin keskittyä muuhun.

Hagelberg kiittelee myös DENin pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa showroomia, jossa loppuasiakas voi käydä valitsemassa oman kotinsa sisustusmateriaalit.

– Asiakasmuutokset ovat todella työläs vaihe rakennusprojektissa, mutta DENin kanssa tähänkään ei tarvitse käyttää omaa aikaa.

“Talot valmistuvat ongelmitta, olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön”

KodikasKoti Espoo on rakennuttanut yhdessä DENin kanssa jo 13 taloa ja yhtiön toimitusjohtaja Maria Trofimova on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.

– DENillä on hyvä tiimi ammattilaisia kaikilla organisaatiotasoilla: myynnissä, projektinhallinnassa ja takuupuolella. Tarpeisiimme vastataan nopeasti, ja DEN tukee meitä hyvin. DENin vahvuuksia ovat talon laatu, luotettava toimitusaika, tunnustettu tuotemerkki markkinoilla, hyvä hinta-laatusuhde, luotettava organisaatio, asiakaslähtöinen lähestymistapa ja halu tehdä pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Lisätiedot

DENin ammattirakentamisen myyntipäällikkö Harri Ruokonen, puh. 050 541 8790, sähköposti harri.ruokonen@den.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

DEN on Suomen suurin pientalorakentaja, jonka juuret yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti. Lue lisää: den.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Den Finland Oy

Designtalon, Finnlamellin ja Ainoakodin asiakkaat maksavat uutta kotiaan vasta valmistuneiden työvaiheiden mukaisesti14.9.2023 10:33:53 EEST | Tiedote

Omakotitalon rakentaja on maailman myllerryksen myötä joutunut uudenlaisten kysymysten eteen. Miten valita luotettava ja vakavarainen kumppani sekä varmistua siitä, ettei maksa tulevasta kodista ennakkoon suuria summia? Designtalot, Finnlamelli-hirsikodit ja Ainoakodit rakentaa DEN Finland, joka on huolehtinut kannattavuudestaan. Uutta kotia rakennuttava asiakas maksaa vasta tehdyistä työvaiheista.

DEN Finland on pian myynyt 500 taloa tänä vuonna ja tekee positiivista tulosta4.9.2023 07:47:00 EEST | Tiedote

Rakennusala on vaikeassa tilanteessa ja konkurssejakin on jo nähty markkinoiden epävarmuuden, korkojen nousun ja inflaation takia. DEN Finland on tilanteesta huolimatta huolehtinut kannattavuudestaan, ja myynnissä rikotaan tänä vuonna 500 talon raja syyskuussa. DEN Finland on Suomen suurin pientalorakentaja tuotemerkeillään Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti, joka on yhteistyömerkki Keskon kanssa.

Yhä useampi päiväkoti rakennetaan hirrestä terveellisen sisäilman takia – hirsirakennus on myös edullinen ja nopea pystyttää14.8.2023 08:37:50 EEST | Tiedote

Evijärven uusi hirsinen päiväkoti valmistui 31.7. ja vastaanotti uudet käyttäjänsä viikon päästä valmistumisesta. 34-paikkaisen päiväkodin on rakentanut hirsikodeistaan tunnettu Finnlamelli, jonka liiketoiminnasta kasvava osuus on julkisrakennuksia. Hirsirakennus on sisäilmaltaan terveellinen, nopea pystyttää ja edullinen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme