Lapin ELY-keskus

Simojoen sillan korjaustyöt haittaavat liikennettä syyskuussa

Jaa
Lapin elinkeino,- liikenne ja ympäristökeskus uusii valtatiellä 4 Simojoen sillan liikuntasaumalaitteet. Korjaustyöt aloitetaan maanantaina 4. syyskuuta. Työt valmistuvat syyskuun loppuun mennessä.
Simojoen silta.
Simojoen silta.

Työstä aiheutuu merkittävää haittaa liikenteelle. Korjaustöiden aikana sillalla on yksi ajokaista liikenteen käytössä ja liikennettä ohjataan liikennevaloilla. Jalankulun ja pyöräilyn liikennejärjestelyt pysyvät ennallaan.

Sillalla on työn aikana nopeusrajoitus 30 km/h.

Urakoitsijana toimii Infraroad Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

projektipäällikkö Antero Erkinjuntti, puh. 0295 037 217, antero.erkinjuntti(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Simojoen silta.
Simojoen silta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme