Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto viettää lukuvuoden avajaisia 4. syyskuuta Ritzissä

Jaa

Tervetuloa Vaasan yliopiston lukuvuoden avajaisjuhlaan:

Aika: maanantai 4. syyskuuta klo 14.15
Paikka: kampusremontin vuoksi juhlimme kulttuurikeskus Ritzissä (Kirkkopuistikko 22)

Vaasan yliopiston lukuvuoden avajaiset vuonna 2022.
Vaasan yliopiston lukuvuoden avajaiset vuonna 2022.

Tilaisuudessa kuullaan rehtorin ja ylioppilaskunnan puheenjohtajan linjapuheet tulevalle lukuvuodelle. Juhlapuheen pitää europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen. Tilaisuudessa jaetaan Vuoden alumni ja Kauppakamari -palkinnot.

Ohjelma  


Akateeminen kulkue
(Lisätietoja kulkueesta)

Avajaispuhe
Minna Martikainen, rehtori

Juhlapuhe
Sirpa Pietikäinen, europarlamentaarikko

Ylioppilaskunnan tervehdys
Elmo Paloniemi, Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja

Vuoden alumni -palkinnon jako
(Lisätietoja Vuoden alumni -palkinnosta ja aiemmista palkinnonsaajista)
Maijastiina Jokitalo, Vaasan yliopistoseuran alumnitoimikunnan puheenjohtaja

Kauppakamari-palkinnon jako
Mikael Hallbäck, Pohjanmaan kauppakamarin johtaja 

Musiikkia
Yleisö poistuu salista kulkueen johdolla

Tilaisuuden jälkeen on tarjoilua. 

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan yliopisto

Kyberhyökkäykset ovat uhka kriittisille infrastruktuureille – Vaasan yliopiston uusi virtuaalilaboratorio auttaa parantamaan kyberturvallisuutta14.9.2023 10:14:12 EEST | Tiedote

Vaasan yliopistoon on perustettu ainutlaatuinen virtuaalilaboratorio, jonka avulla voidaan parantaa sähköverkkojen ja muiden kriittisten infrastruktuurien kyberturvallisuutta. Lisäksi yliopiston johtamissa hankkeissa on kehitetty uutta laboratoriota hyödyntävä kurssi sekä ohjeistusta älykkäiden sähköverkkojen kyberturvallisuuden koulutukseen.

NextGen-hankkeessa etsitään ratkaisuja ruokahävikin vähentämiseen hotelleissa ja ravintoloissa12.9.2023 12:41:56 EEST | Tiedote

Ruokahävikin vähentäminen on yritysten vastuullisuustavoitteiden ja ruoka-alan kohoavien kustannusten myötä ajankohtaisempaa kuin koskaan. Vaasan yliopiston Tulevaisuuden hävikkiä vähentävä buffetruokailu eli NextGen-hankkeessa kehitetään ruokahävikkiä vähentäviä ratkaisuja matkailu- ja ravintola-alalle uuden teknologian ja sosiokulttuurisen muutoksen avulla. Valtakunnallista Hävikkiviikkoa vietetään 11.–17. syyskuuta 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme