Hämeen kauppakamari

Hämeen kauppakamarin Hämeenlinnan toimisto muuttaa

Jaa
Hämeen kauppakamarin Hämeenlinnan toimisto muuttaa marraskuun alussa innovatiiviseen Business Parkkiin. ”Business Park tarjoaa Hämeenlinnan toimistollemme erinomaiset tilat aivan Hämptonin ytimessä. Toimiston uusi sijainti on tärkeä myös toiminta-alueemme sidosryhmien kannalta”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.
Hämeen kauppakamarin Hämeenlinnan toimisto muuttaa marraskuun alussa innovatiiviseen Business Parkkiin.
Hämeen kauppakamarin Hämeenlinnan toimisto muuttaa marraskuun alussa innovatiiviseen Business Parkkiin.

Hämeenlinnan toimiston uuden sijainnin myötä kauppakamarilla on lisäksi mahdollisuus toteuttaa pienimuotoisia kokous- ja koulutustilaisuuksia Business Parkin tiloissa. ”Uusi sijainti myös vahvistaa nyt jo tiivistä yhteistyötämme muun muassa Linnan Kehityksen, Hämeen Uusyrityskeskuksen, alueen oppilaitosten, Hämeen ELY-keskuksen ja Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistyksen kanssa”, Eerikäinen korostaa.

”Olemme todella tyytyväisiä, että saamme naapuriksemme Hämeen kauppakamarin. Muutto on kuin piste i:n päälle ja kauppakamari täydentää Business Parkin toiminta-ajatusta. Yhteydenpitomme ja yhteistyömahdollisuutemme lisääntyvät entisestään”, sanoo Linnan Kehitys Oy:n sijoittumispalveluiden johtaja Ari Räsänen.

Hämeen kauppakamarin Hämeenlinnan toimiston muutto uudistettuihin tiloihin tapahtuu 1.11.2023. Muuton jälkeen toimisto sijaitsee edelleen kaupungin keskustassa ja uusi osoite on Raatihuoneenkatu 21–23, 13100 Hämeenlinna.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jussi Eerikäinen

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja

Puh:040 739 9303

Kuvat

Hämeen kauppakamarin Hämeenlinnan toimisto muuttaa marraskuun alussa innovatiiviseen Business Parkkiin.
Hämeen kauppakamarin Hämeenlinnan toimisto muuttaa marraskuun alussa innovatiiviseen Business Parkkiin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hämeen kauppakamari
Aleksanterinkatu 17 A
15110 Lahti

040 563 5013https://www.hamechamber.fi/

Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kuhmoinen sekä Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen kauppakamari

Uusia hallitusammattilaisia Hämeen alueelle4.12.2023 10:37:35 EET | Tiedote

Hallitustyöskentelyn osaamista mittaava Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-tutkinto järjestettiin marraskuussa. Tutkinnon suoritti hyväksytysti neljä Hämeen kauppakamarin HHJ-kurssin käyneistä. Kauppakamari onnittelee tutkinnon suorittaneita. ”On hienoa, että saimme Hämeen alueelle uusia tutkinnon suorittaneita. Tutkinto antaa erinomaiset lähtökohdat hyvään hallitustyöhön ja hallitusammattilaisuuteen”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Kauppakamari vaatii Lahti-Heinola-radan perusparannuksen käynnistämistä28.11.2023 08:32:53 EET | Tiedote

Hämeen kauppakamari ja Heinolan kauppakamaritoimikunta pitävät tärkeänä, että Lahti-Heinola-ratayhteyden perusparannuksen selvitystyö käynnistetään viipymättä. ”Kyseinen ratayhteys on erittäin tärkeä alueemme metsä- ja puunjalostusteollisuudelle, kuten esimerkiksi Versowoodille, Stora Enson Heinolan Flutingtehtaalle, Heinolan Sahakoneille ja Suomen Kuitulevylle”, korostaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Hämeen kauppakamarin syyskokous valitsi hallituksen jäsenet9.11.2023 17:30:00 EET | Tiedote

Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa 9.11. valittiin Vaalivaliokunnan esityksestä puheenjohtajisto ja hallituksen jäsenet. Puheenjohtajana jatkaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto. Varapuheenjohtajina jatkavat Etelä-Hämeen Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Helin, DA-Groupin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi ja Wipak Oy:n toimitusjohtaja Tuija Suur-Hamari. Erovuoroisten tai eroa pyytäneiden tilalle valittiin seitsemän uutta hallituksen jäsentä.

Hämäläisyritysten suhdannenäkymät ovat edelleen synkät30.10.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Hämeen teollisuuden, rakentamisen ja palvelualojen yritysten suhdannetilanne on edelleen heikentynyt kesästä. Tieto selviää Hämeen kauppakamarin ja EK:n yhteistyössä lokakuussa tekemästä Suhdannebarometrikyselystä. ”Yritysten suhdannenäkymät ovat vielä synkentyneet kesästä ja pohja on nyt saavutettu. Onneksi työllisyys ei kuitenkaan ole merkittävästi heikkenemässä. On myös tärkeää huomioida, että tämä kysely tehtiin ennen EKP:n kokousta, jossa päätettiin, että ohjauskorkoja ei enää nosteta. Joka tapauksessa inflaation hidastumisen ja palkankorotusten vaikutuksesta palkansaajien ostovoima kasvaa vähitellen”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme