HOK-Elanto

S-market Juvankartanon myymäläuudistus valmistui – myymälä avautuu 7.9.

Jaa

Uudistettu S-market Juvankartano Espoossa avaa ovensa torstaina 7.9. klo 10. Remontin aikana myymälää laajennettiin noin 500 neliömetriä ja valikoimaa kasvatettiin yli 2000 tuotteella aiemmasta.

Uudistetun S-market Juvankartanon (Juvankartanontie 33) avajaisia vietetään Espoossa torstaina 7.9. klo 10, kun myymälä avaa ovensa oltuaan kiinni reilu kaksi kuukautta remontin takia.

Remontissa myymälää laajennettiin jopa 500 neliömetrin verran ja valikoimaa kasvatettiin vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Uutena palveluna myymälästä löytyy myös salaattibaari.

– Saimme myymälään noin 500 neliömetriä lisätilaa, jonka voimme hyödyntää asiakkaiden toiveille. Muun muassa salaattibaari oli paljon toivottu lisä, jonka ilolla nyt otimme valikoimaan. Saimme remontin myötä kasvatettua tuotevalikoimaa yli 2000 tuotteella aiemmasta. Otamme tietysti myös jatkossa tuotetoiveita vastaan ja toteutamme niitä aina kuin mahdollista, sanoo marketpäällikkö Sanna Aspegren.

Laajamittaisessa remontissa myös myymälän energiatehokkuutta parannettiin merkittävästi uusimalla myymälän kylmälaitos ja -kalusteet. Uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineenaan ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia.

S-market Juvankartano palvelee 7.9. alkaen ma-la 6.30–23, su 9–23. Myymälän vanha tuttu henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uudistettuun myymälään.

S-market Juvankartano

  • Osoite: Juvankartanontie 33, 02920 Espoo
  • Avataan torstaina 7.9.2023 klo 10.00.
  • Aukioloajat ma-la 6.30–23, su 9–23
  • Sinuntoive.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Suursuosion saavuttanutta Hyvikkiheviä pilotoidaan syyskuussa myös HOK-Elannon Prismoissa13.9.2023 10:11:00 EEST | Tiedote

HOK-Elannon Hyvikkihevi-konseptissa myydään syömäkelpoisia, mutta hehkeimmät hetkensä nähneitä hedelmiä ja vihanneksia alennettuun hintaan yksittäiskappaleina tai laatikoihin valmiiksi pakattuina setteinä. Konsepti on tullut tutuksi asiakkaille S-marketeissa sekä Alepoissa ja syyskuun lopussa käytäntöä pilotoidaan myös kolmessa HOK-Elannon Prismoista Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme