Tampere-talo Oy

Konseptit ilmiöiksi: Bisnes & Kulttuuri -seminaari Tampereella tarjoaa inspiraatiota ja verkostoja

Jaa

Tervetuloa jo perinteeksi muodostuneeseen kulttuurin ja yritysmaailman yhteistyötä rakentavaan Bisnes & Kulttuuri -seminaariin maanantaina 9.10.2023 klo 12–16.15.

Pääsymaksuttomassa Bisnes & Kulttuuri -seminaarissa keskustellaan ilmiöittämisen vallankumouksesta ja nostetaan konseptit valokeilaan huippupuhujien kertomana. Kuva: Anna-Kaisa Noki-Helmanen
Pääsymaksuttomassa Bisnes & Kulttuuri -seminaarissa keskustellaan ilmiöittämisen vallankumouksesta ja nostetaan konseptit valokeilaan huippupuhujien kertomana. Kuva: Anna-Kaisa Noki-Helmanen Anna-Kaisa Noki-Helmanen Tampere-talo Oy

Tampereen kaupunki, Tampere-talo, Kulttuurikummit ry ja Tampereen kauppakamari ovat järjestäneet perinteikästä Bisnes & Kulttuuri -seminaaria jo vuosia. Tänä vuonna seminaarin teema on Ilmiöittämisen vallankumous – konseptit valokeilaan, johon pureudumme onnistuneiden case-esimerkkien kautta.

Seminaarin tavoitteena on syventää yhteyksiä bisnes- ja kulttuurialojen välillä, tuottaa hedelmällisiä keskusteluja ja verkostoja sekä tarjota motivoivia menestystarinoita ja innovatiivisia kehitysideoita. Tilaisuuden avaa Tampereen kaupungin pormestari Kalervo Kummola ja tilaisuuden moderoi tunnettu toimittaja ja juontaja Salla Paajanen.

Teemaa valottamassa ja kipinää keskusteluihin tuomassa ovat huippupuhujat

Niko Nordström, Warner Music Finland, Ilmiöittäminen musiikin maailmassa, case Käärijä ja muut yhtiön artistit

Suomen Euroviisu-edustaja Käärijä valloitti kappaleellaan "Cha Cha Cha" yleisöt niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Nyt menestykseen noussut artisti suuntaa Euroopan kiertueelle. Miten musiikkimaailmassa rakennetaan ilmiöiksi nousseita menestystarinoita? Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Niko Nordström avaa ilmiöittämistä case Käärijän ja muiden yhtiön artistien kautta.

Kristiina Hietasaari, Visit Finland, The Happiest Country in the World -ilmiö

Suomi on valittu kuutena vuotena peräkkäin maailman onnellisimmaksi maaksi. Sijoitus perustuu YK:n Sustainable Development Solutions -verkoston vuosittain julkaisemaan World Happiness Report’iin. Mikä Suomesta ja suomalaisista tekee muita onnellisemman kansan ja kuinka tätä saavutusta voi hyödyntää maakuvamarkkinoinnissa? Visit Finland vastaa Suomen matkailun markkinoinnista maailmalla ja on jo vuosien ajan toteuttanut toimenpiteitä ”koe suomalainen onnellisuus ja löydä sisäinen rauhasi” -markkinointikonseptin alla.

Petri Jokiranta, Subzero Film Entertainment, Sisulla maailmalle − kuinka ilmiöittäminen auttaa kilpailemaan Hollywood-elokuvien kanssa

Elokuvatuottaja Petri Jokiranta valottaa Sisu-elokuvan kotimaisen ja kansainvälisen menestyksen syitä, tarjoten katsauksen siihen, miten suomalainen brändi voi saavuttaa kiinnostavuutta globaaleilla markkinoilla ja kilpailla maailmanlaajuisten elokuvien rinnalla.

Pöytäryhmissä keskustelua johdattelevat tuttuun tapaan Pirkanmaan alueen merkittävät yritys- ja julkishallinnon johtajat. Inspiroivaan tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ennen tapahtumaa voi halutessaan osallistua omakustanteiselle verkostoitumislounaalle.

Aikataulu

11.30 Lounas ravintola Tuhtossa (omakustanteinen)
12.00 Tilaisuuden avaus, Tampereen kaupungin pormestari Kalervo Kummola
12.05 Kulttuurikummit ry:n syystervehdys
12.15 Johtaja Kristiina Hietasaari, Visit Finland, The Happiest Country in the World -ilmiö
Pöytäkeskustelut, keskusteluiden purku
13.25 Toimitusjohtaja Niko Nordström, Warner Music Finland, Ilmiöittäminen musiikin maailmassa, case Käärijä ja muut yhtiön artistit
Pöytäkeskustelut, keskusteluiden purku
14.40 Iltapäiväkahvi
15.00 Tuottaja Petri Jokiranta, Subzero Film Entertainment, Sisulla maailmalle, kuinka ilmiöittäminen auttaa kilpailemaan Hollywood-elokuvien kanssa
Pöytäkeskustelut, keskusteluiden purku, johtopäätökset ja tilaisuuden päätös n. 16.15

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 4.10.2023. Tilaisuus on maksuton. 150 ensimmäistä mahtuu mukaan. 

Ilmoittautuminen: https://ssl.eventilla.com/bisneskulttuuri2023

Lue lisää tapahtumasta: https://www.tampere-talo.fi/tapahtuma/bisnes-kulttuuri-2023-seminaari/

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen kauppakamari, Tampereen kaupunki, Tampere-talo ja Kulttuurikummit ry.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tampere-talo on ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus ja tapahtumayhtiö. Toimimme myös promoottorina tuottamalla tapahtumia ja konsertteja talon ulkopuolella, ja Events Tampere -tapahtumatoimistomme tuottaa yritystapahtumia ja kongressi- ja kokouspalveluita.

Tapahtumamme sisältävät mm. balettivierailuita, oopperaa, lastenkulttuuria, rock- ja pop-konsertteja, messuja, kokouksia, konferensseja, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja.

Vuonna 2022 Tampere-talon liikevaihto oli 14,7 miljoonaa euroa. Vuodessa järjestämme yli tuhat tapahtumaa, palvelemme 675 000 tyytyväistä kävijää ja tuotamme Tampereen talousalueelle 50 miljoonaa euroa. 

Tampere-talo Oy on perustettu 1987 ja ovet avattiin yleisölle 1990. Se on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö. Yhtiön toimitusjohtaja on Paulina Ahokas, ja työntekijöitä on 52. Hallituksen puheenjohtaja on Kristiina Michelsson.

Talossa toimivat lisäksi täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee Courtyard by Marriott -hotelli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere-talo Oy

Tampere-talo lahjoitti Pirkanmaan 7.-luokkalaisille yli 500 lippua Tampereen Kirjafestareille – ”Uskon, että lukuilo lisääntyy”27.11.2023 15:00:00 EET | Tiedote

Tampere-talo lahjoitti Pirkanmaan 7.-luokkalaisille liput Tampereen Kirjafestareille. Lahjoitus tukee nuorten lukuilon lisäämistä ja on osa Tampere-talon laajempaa sosiaalisen vastuun ohjelmaa. Tapahtumaan ilmoittautui mukaan 531 koululaista. Tampereen Kirjafestarit järjestetään Tampere-talossa viikonloppuna 2.–3. joulukuuta 2023. Luvassa on uudistunut ja entistäkin monipuolisempi kirjallisuuden, kulttuurin ja joulun juhla.

Tubecon Games 2024 muuttuu yksipäiväiseksi – Lakko Show ja Meet & Greet täydentää superlauantain ohjelmiston22.11.2023 14:06:54 EET | Tiedote

Tampereen Tubecon Games -pelitapahtuma uudistuu. Tapahtuma järjestetään sisällöllisistä syistä yksipäiväisenä loppiaislauantaina 6. tammikuuta 2024. Ovet aukeavat lauantaina aikaisemmin ilmoitetun sijaan jo klo 10, ja ohjelmaa on aina alkuiltaan saakka. Uusi sisältörikas superlauantai levittäytyy viime vuotta laajempana Tampere-talon kaikkiin kerroksiin.

Tampere-talon keväässä kansainvälisiä musiikkilegendoja, iskelmätähtiä ja klassisen musiikin helmiä16.11.2023 10:30:00 EET | Tiedote

Tampere-talo on julkaissut uutta ohjelmistoa keväälle 2024. Monista hiteistään tunnettu Bonnie Tyler konsertoi Isossa salissa 10. huhtikuuta, ja legendaarinen brittiyhtye The Animals juhlistaa 60-vuotista taivaltaan Pienessä salissa 27. maaliskuuta. Kevään kotimaisia esiintyjiä ovat mm. Scandinavian Music Group, Suvi Teräsniska, Yona, Knipi, Anne Mattila ja Tommi Hakala.

Tampere Chamber Music -festivaalilla soi musiikki Mustosesta Saariahoon8.11.2023 10:30:00 EET | Tiedote

Tulevan Tampere Chamber Music -festivaalin ohjelma on julkaistu. Tampereella 25.–28. tammikuuta 2024 järjestettävän tapahtuman päävieras on pianisti ja säveltäjä Olli Mustonen, jonka Anderseniana-teoksen Suomen kantaesitys kuullaan Tampere-talossa päätöspäivänä sunnuntaina. Festivaali muistaa ja kunnioittaa Jouni Kaipaisen, Jaakko Kuusiston ja Kaija Saariahon musiikillista perintöä. Festivaalin liput ovat nyt myynnissä Tampere-talon ja Lippu.fin lipunmyyntikanavissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme