Docendo

Anneli Kannon dekkarisarja jatkuu, Lapin maisemissa rikoksia ratkoo salaperäinen meedio.

Jaa
Lapin hiihtokeskuksessa on käynnissä kiivain sesonki, kun joku alkaa vainota keskuksen siivoojaa ja tämän tytärtä. Vainotuksi joutunut Marina ei ymmärrä, miksi joku piinaa, sillä hänellä ei ole rahaa eikä vaikutusvaltaa. Onko menneisyys saamassa otteen Marinasta, vaikka hän luuli jättäneensä kaiken taakseen?
Saalistetut julkaistaan 4.9.
Saalistetut julkaistaan 4.9.

Samaan aikaan joku levittää alueelle huumeita. Kuka haluaa pahaa pienelle paikkakunnalle ja sen ihmisille? Pystyykö turisteja viihdyttämään palkattu meedio selvittämään kykyineen tilanteen ennen kuin pahin tapahtuu?

Jättimenestykseen nousseen Anneli Kannon Saalistetut on psykologisen Näkijä-dekkaritrilogian toinen osa. Sen ensimmäinen osa Haihtuneet ilmestyi keväällä 2023 ja sai lukijoilta innostuneen vastaanoton. Sarjan pääosassa on värikäs ja omalaatuinen meedio, joka kyvyillään ja ihmistuntemuksellaan pystyy löytämään pahantekijät. Sarja on saanut inspiraationsa todellisista tapahtumista.

Anneli Kanto on useita kertoja palkittu kirjailija. Hänet tunnetaan näytelmäkirjailijana ja prosaistina, joka ammentaa usein kirjojensa aiheita historiasta. 

Anneli Kanto: Saalistetut (Docendo 2023), sidottu, 240 sivua. Julkaisupäivä 4.9.2023.

Toimittaja, pyydä mediavedos
tiedotus@docendo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Saalistetut julkaistaan 4.9.
Saalistetut julkaistaan 4.9.
Lataa
Lataa
Anneli Kanto. KUVA: Katrin Havia.
Anneli Kanto. KUVA: Katrin Havia.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Juho Ovaskan kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on avainteos maamme ulkopolitiikan ja poliittisen kulttuurin ymmärtämiseen sekä siihen, kuinka Mauno Koivisto johti Suomea 1982–199220.9.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

Juho Ovaskan toukokuussa julkaistuun väitöstutkimukseen perustuva kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on Mauno Koivisto 100 vuotta -merkkivuoden tietoteos, joka kertoo, miten Suomi tasapainoili idän ja lännen välillä Mauno Koiviston presidenttikaudella. Se paljastaa vaikuttavat tekijät käänteeseen, jossa ulkopolitiikkamme suunta vaihtui Kremlin ja KGB:n syleilystä väljemmille vesille.

Pasi Patokallion muistelmat tuovat uutta tietoa siitä, miten Suomi päätyi luopumaan jalkaväkimiinoista, ja nostavat esille ydinaseiden roolin Ukrainan sodassa18.9.2023 09:53:00 EEST | Kutsu

Kokeneen diplomaatin Pasi Patokallion muistelmat Minä, aseet ja maailma ottavat terävästi kantaa ulkoministeriön toimintaan, kärkipoliitikkoihin sekä Suomen ja maailman tapahtumiin Kekkosen ajasta aina Ukrainan-sotaan asti. Asevalvontaan urallaan paneutunut Patokallio antaa lukijalle myös rautaisannoksen ajankohtaista ydinasetietoutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme