Osuuskauppa Hämeenmaa

Hevi-hävikki hyötykäyttöön – kaikista Osuuskauppa Hämeenmaan S-marketeista saa jatkossa paljon toivottuja hävikkilaatikoita

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaa alkaa torjumaan hedelmä- ja vihannesosastolla syntyvää hävikkiä uudella hevi-hävikistä hyvikkiä -toimintakonseptilla.

Kaikista Hämeenmaan S-marketeista löytyy syyskuun alusta lähtien hävikkilaatikoita, joihin on kerätty esimerkiksi myymälässä kolhiintuneita, mutta vielä täysin käyttökelpoisia hedelmiä ja vihanneksia, joita asiakas voi ostaa edulliseen 0,65 euron kilohintaan.

Laatikoiden sisältö ja määrä vaihtelevat päivittäin sen mukaan, millaisia hävikkituotteita heviosastolta kulloinkin löytyy.

Hävikin minimoimisen eteen on tehty jo vuosikymmenten ajan aktiivista työtä arvioimalla menekkiä, kehittämällä tuotteiden säilyvyyttä edistäviä säilytysratkaisuja ja myymällä tuotteita hinnanalennuksilla parasta ennen -päiväyksen tai viimeisen käyttöpäivän lähestyessä.

Lahjoitamme myös säännöllisesti päiväysvanhoja, mutta täysin käyttökelpoisia elintarvikkeita hyväntekeväisyyteen yli 30 yhteistyökumppanimme kautta. Suuresti asiakkaiden toivoma hävikkilaatikko-käytäntö tukee S-ryhmätasoista tavoitettamme puolittaa hävikki vuoteen 2030 mennessä ja osallistumistamme elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumukseen.

– Uusi käytäntö auttaa meitä entistäkin tehokkaammin torjumaan hävikkiä, ja se on myös asiakkaan näkökulmasta helppo tapa osallistua kestävämmän arjen rakentamiseen. Jäämme innolla odottamaan, minkälaisen vastaanoton hävikkilaatikot saavat asiakkaiden keskuudessa, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan kehityspäällikkö Janne Häyri.

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hämeenmaa – 170 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3300 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 170 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Renkomäki uudistui – kauppa laajeni palvelemaan asiakkaiden tarpeita paremmin29.11.2023 14:49:27 EET | Tiedote

S-market Renkomäen remontin myötä suosittu kauppa palvelee asiakkaitaan entistä laajemmissa tiloissa ja laajemmilla valikoimilla. Remontin myötä S-Market Renkomäki muuntautuu täydennysostopaikasta vakituiseksi ostospaikaksi ja vastaa näin alueen asukkaiden kasvaneeseen kysyntään. S-market Renkomäki palvelee jatkossakin vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Remonttiavausta vietetään torstaina 30.11.2023.

Remonttiavaus: S-market Iittala on nykyaikainen, energiatehokas asiointi- ja työympäristö, jossa on panostettu sujuvaan arkeen8.11.2023 10:44:51 EET | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa kehitystyötään panostamalla ympäristövastuullisuuteen, useissa toimipaikoissamme on toteutettu merkittäviä energiatehokkuusremontteja. S-market Iittala koki loppusyksyn aikana remontin, jossa uusittiin kylmälaitteet, päivitettiin talotekniikkaa sekä panostettiin niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin viihtyvyyteen. Marketin avajaisia vietetään torstaina 9.11.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme