Nurmeksen Bomballe kaksi uutta ravintolaa. Lokakuussa avautuu Buolu Café & Ristorante, kesäkuussa 2024 Bistro Ohto.
Break Sokos Hotel Bomballe avautuu 2.10.2023 uusi artesaanipitsoja ja pasta-annoksia tarjoileva Buolu Café & Ristorante. Buolu on rennon syömisen paikka, jonne on helppo piipahtaa kylpyläkäynnin tai touhukkaan lomapäivän yhteydessä. Karjalankielinen sana Buolu tarkoittaa puolukkaa, ja vihjaa niin ravintolan luonnonläheiseen sijaintiin kuin paikallisiin raaka-aineisiin.

Uusi ravintola on osa Break Sokos Hotel Bomban käynnissä olevaa uudistusta, jonka seuraavassa vaiheessa, kesäkuussa 2024, avautuu hotellin uudissiipi. Uuteen hotelliosaan tulee 92 huoneen ohella pidemmän kaavan illallisiin sopiva Bistro Ohto, joka tarjoilee laadukkaan ruoan ohella ainutlaatuisen näkymän Pielisen järvimaisemaan.
Hotellin tiloissa aiemmin toiminut Trattoria Pielinen sulkeutuu 3.9.2023.
”Break Sokos Hotel Bomba ja koko Bomban karjalaiskylän alue uudistuu parhaillaan entistä monipuolisemmaksi matkailukohteeksi, ja laadukas ruokaelämys on tärkeä osa matkan nautintoa. Tarjoamme jatkossa vierailijoille kolme erilaista ruoka- ja ravintolatunnelmaa – ja entistä houkuttelevammat palvelut myös paikallisille”, kertoo hotellinjohtaja Sanna Tenhunen kehityksestä innostuneena.
Buolu on mutkattoman perheravintolan ja laadukkaan kahvilan yhdistelmä
Buolu Café & Ristoranten ruokalista koostuu pitsoista ja pasta-annoksista.
”Valmistamme Buolussa niin napolilaisia artesaanipitsoja, klassisia pitsoja kuin pannupitsaa. Artesaanipitsan taikina tehdään omassa keittiössä, nostatetaan 24 tuntia ja vaivataan sitten käsin muotoonsa. Valmis pitsa paistetaan aitoon napolilaiseen tapaan 450-asteisessa uunissa”, keittiötoimenpäällikkö Pasi Brilli kertoo.
”Artesaanipitsojen täytteisiin olemme halunneet tuoda vähän ekstraa Pielisen savumuikusta kandeerattuun sitruunankuoreen ja itsetehtyyn savupaprikahilloon. Klassisten pitsojen täytteinä taas on suomalaisten suosimia makuja, kuten kinkku-ananasta ja jauhelihaa”, jatkaa Brilli.
Buolun pastalistalta löytyy herkullisia spagetti-, ravioli- ja fagottiniannoksia. Ravintolan yhteydessä toimii kahvila, jonka valikoimiin kuuluun niin kahveja, paikallisia Rautavaaran Leipomon leivonnaisia kuin retkille ja lomapäiviin sopivia välipaloja.
Ravintola Bomban a la carte -listalle hyvää palautetta kesävierailta
Buolu Café & Ristoranten sekä tulevan Bistro Ohton ohella ruokaelämyksiä Bomballa tarjoilee Ravintola Bomba. Karjalaisen hirsitalon huomassa nautitaan kolmen ruokalajin menuita, joiden pääosaa näyttelevät paikalliset raaka-aineet. Tarjolla on myös viiden ruokalajin Valamo-menu viineineen.
”Siirryimme kuluneena kesänä Bomban talon iltaserviisissä a la carte -listaan. Se osoittautui hyväksi ja toivotuksi ratkaisuksi. Saimme asiakkailta erinomaista palautetta niin ruoan laadusta, viiniparituksista kuin uniikista tunnelmasta”, Brilli kertoo.
Ravintola Buolu Café & Ristorante, avautuu 2.10.2023. Tuulentie 10, Break Sokos Hotel Bomba, 75500 Nurmes.
Bistro Ohto, avautuu kesäkuussa 2024 Break Sokos Hotel Bomban uudisosaan.
Ravintola Bomba, Suojärvenkatu 1, Nurmes. Lounasbuffet, iltaisin a la carte -tarjoilu. Avoinna sesonkiaikoina joka päivä, muina aikoina viikonloppuisin.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Sanna Tenhunen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Bomba, sanna.tenhunen@sok.fi, puh. 050 301 0419
Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli perinteikkään karjalaiskylän vierellä, Pielisen rannalla Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä luonto ja karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Kylpylässä on kolme saunaa ja seitsemän allasta sekä järvelle avautuva panoraamanäkymä. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana.
Break Sokos Hotel Bomba uudistuu; kesällä 2024 Pielisen rantaan avautuu kokonaan uusi 92-huoneinen hotellisiipi ravintoloineen.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Uusi malli mullistaa työn ja vapaan yhteensovittamisen – 3500 S-ryhmän työntekijää valitsee itse omat työvuoronsa2.5.2025 07:00:00 EEST | Tiedote
Uusi työvuorosuunnittelun malli helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja lisää merkittävästi vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön. Tänä keväänä noin 3500 työntekijää osallistuu itse aktiivisesti omien työvuorojensa valintaan, kun useat S-ryhmän osuuskaupat käyttävät yhteisöllisen työvuorosuunnittelun mallia.
SOK:n hallintoneuvosto 2025 on valittu – puheenjohtajana jatkaa Timo Santavuo29.4.2025 14:55:04 EEST | Tiedote
SOK:n hallintoneuvosto valittiin 29.4.2025 pidetyssä osuuskunnan kokouksessa. Hallintoneuvostossa aloitti kolme uutta jäsentä.
Bonuksen kerryttäminen Applen Lompakossa olevalla S-Etukortilla laajenee S-ryhmän ravintoloihin29.4.2025 08:02:00 EEST | Tiedote
Bonuksen kerryttäminen mobiilisti onnistuu pian entistä useammassa paikassa, kun S-ryhmän kaupoissa suosioon noussut käytäntö laajenee myös ravintoloihin. Käyttöönotto tapahtuu vaiheittain tämän vuoden aikana ravintoloiden maksupäätteiden vaihtuessa uusiin.
Skumppakuulat, sima ja pingviinipallo – Näistä rakentuu suomalaisten vappu25.4.2025 08:10:00 EEST | Tiedote
Vapun kepeään juhlintaan kuuluvat vuodesta toiseen erottamattomasti niin hyvä ruoka kuin ilmapallot, serpentiini ja erilaiset asusteet. Suomalaiset valitsevat tänäkin vuonna vappupöytään perinteisiä makuja kuten munkkeja, tippaleipiä, simaa, nakkeja ja perunasalaattia. Ilmapallokaupoilla kiinnostavat puolestaan pingviini ja kuohuviinipullo.
S-ryhmä edistää kestävästi kasvatetun kalan käyttöä - omien merkkien tuore ja jalostetut lohituotteet ASC-sertifioituja24.4.2025 11:46:18 EEST | Tiedote
S-ryhmän kalahyllyllä yhä useampi tuote on nykyään vastuullisuussertifioitu. ASC-sertifikaatti kertoo, että tuotteissa käytetty kala on vastuullisesti ja ympäristön kannalta kestävästi viljeltyä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme