Tamro Oyj

Katja Kääriä aloittaa Tamron myynnin ja markkinoinnin johtajana ja johtoryhmän jäsenenä

Jaa
FL, MBA Katja Kääriä on nimitetty Tamron myynnin ja markkinoinnin johtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 4.9.2023 alkaen. Tehtävässään hän vastaa myynnin ja markkinoinnin johtamisesta, tuloksesta ja strategisesta kehittämisestä. Hän raportoi toimitusjohtaja Kai Kaasalaiselle.

Kääriällä on vahva ja laaja-alainen kokemus johtotehtävistä terveydenhuoltoalalta. Hän on työskennellyt muun muassa lääketeollisuudessa sekä diagnostiikan, terveysteknologian ja tukkukaupan parissa. Tamroon hän siirtyy Abena Finlandin toimitusjohtajan tehtävästä.

– On ilo päästä tamrolaisten joukkoon toimittamaan terveyttä. Tamro on osa meidän kaikkien suomalaisten arkea huolehtien lääkkeiden saatavuudesta. Tavoitteenamme on parantaa terveyttä ja hyvinvointia paitsi lääkkeillä, myös yhä useammin erilaisilla palveluilla. Tulevaisuus on monimuotoisten hoitoratkaisujen aikaa ja Tamro on vahvasti mukana kehitystyössä, Kääriä toteaa.

Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen toivottaa Kääriän lämpimästi tervetulleeksi Tamroon.

– Katjalla on monipuolinen kokemus ja osaaminen yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa palvelevasta liiketoiminnasta sekä lääkealalta. On hienoa, että saamme hänet joukkoomme kehittämään yhdessä suomalaista lääkealaa ja terveydenhuoltoa vastuullisesti – yhteiskunnalle ja asiakkaillemme arvoa tuottaen, Kaasalainen toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tamro Oyj
Tamro Oyj
PL 11
01641 VANTAA

020 44 511https://tamro.fi/fi

Tamron tehtävänä on toimittaa terveyttä. Lähes 60 % Suomessa tarvittavista lääkkeistä kulkee kauttamme sairaaloihin, apteekkeihin ja vähittäiskauppoihin. Lääke- ja terveystuotejakelun lisäksi tarjoamme datapohjaisia palveluja, myynnin ja markkinoinnin palveluja sekä kotihoidon digitaalisia hoivaratkaisuja. Lääkehuoltoa ja suomalaista hyvinvointia olemme kehittäneet osana terveydenhuollon verkostoa vuodesta 1895 lähtien. 

Tamro Oyj:n liikevaihto on 1,6 miljardia euroa, ja meillä työskentelee 470 ammattilaista. Tytär- ja yhteisyrityksiämme ovat Medaffcon Oy ja Pharmac Finland Oy. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.  

Lue lisää: www.tamro.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tamro Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme