Veikkaus Oy

Vikingloton potti kohoaa noin 7,6 miljoonaan euroon - Sulkavalle 43 000 euron voitto

Jaa

Vikingloton kierroksen 35/2023 arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Ensi viikolla Vikingloton potissa on noin 7,6 miljoonaa euroa.

Vikinglotto-palloja arvontakoneessa. Vikinglotto arvotaan Norjan Hamarissa.
Vikinglotto-palloja arvontakoneessa. Vikinglotto arvotaan Norjan Hamarissa.

Vikingloton kierroksen 35/2023 oikea rivi on 10, 18, 21, 25, 31 ja 38. Vikingnumero 3. Plusnumero 7.

Täysosumia ei löytynyt, joten pelin potti kohoaa. Ensi viikolla Vikingloton potissa on noin 7,6 miljoonaa euroa.

Keskiviikkona ei löytynyt myöskään 6+0 -oikein tuloksia.

Sulkavalle osui Vikingloton illan arvonnasta 43 234 euron voitto. Kioski Alanteen Helmen asiakas oli pelannut Vikinglottoon järjestelmäpelin, johon osui kaksi 5+1 -oikein tulosta (2 x 21 516 euroa). Kun järjestelmään osui lisäksi muita pienempiä voittoja, nousi voitto 43 234 euroon.

Voittaja saa voiton tililleen todennettuaan henkilöllisyytensä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai vaihtoehtoisesti jossakin Veikkauksen pelisalissa tai Helsingin tai Tampereen kasinolla.

Keskiviikko-Jokerin voittorivi on 5 7 8 0 8 3 0. Kahden ylimmän voittoluokan tuloksia ei löytynyt.

Keskiviikon Lomatonnin voittoyhdistelmä on Barcelona 25. Lomatonneja voitettiin yksi kappale.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Vikingloton potissa 25 miljoonaa euroa – Toisen voittoluokankin potissa noin 2,4 miljoonaa27.11.2023 10:15:14 EET | Tiedote

Vikingloton potti on kohonnut maksimiinsa 25 miljoonaa euroa. Kierroksilla, joilla päävoiton laskennallinen jakosumma ylittää maksimipotin, siirtyy maksimin ylittävä osuus pelin toisen voittoluokan pottiin. Toisen voittoluokan potti on tällä viikolla jo noin 2,4 miljoonaa euroa. Viime keskiviikkona suomalainen nettipelaaja voitti 1,6 miljoonaa euroa toisen voittoluokan osumalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme