Kasvuyritys SaaShop keräsi 1,2 miljoonan euron rahoituksen

Jaa
Suomalainen kasvuyritys SaaShop Oy on kerännyt 1,2 miljoonan euron kokoisen rahoituksen. Kierrokseen osallistui osa nykyisistä omistajista sekä hallituksen jäsenet kuten Jari Niska ja Jorma Heinonen. Yhtiö sai rahoitusta myös Business Finlandilta. Kokonaisuudessaan rahoituskierros vauhdittaa SaaShopin kasvua sekä Euroopan että Yhdysvaltojen markkinoilla.

SaaShopin uutta rahoituskierrosta edelsi vahva kasvu: yhtiö kaksinkertaisti liikevaihtonsa edellisen tilikauden aikana ja on kasvattanut  tänä vuonna asiakaskuntaansa pelkästään Yhdysvalloissa yli kahteensataan yritysasiakkaaseen. SaaShopin tavoite on triplata myyntinsä Yhdysvaltojen ja Euroopan markkinoilla vuoden 2024 loppuun mennessä ja  ylittää viiden miljoonan euron liikevaihdon raja.

SaaShop perusti Yhdysvaltoihin Austiniin  vuoden 2021 lopussa toisen toimipisteensä, jota johtaa M-Files Oy:n Yhdysvaltojen liiketoiminnan aikoinaan käynnistänyt Greg Milliken. 

”Lähdimme tekemään rahoituskierrosta vauhdittaaksemme kasvua sekä henkilöstömäärässä että euroissa USA:ssa ja Euroopassa. Markkinapaikkamme toimii kuin verkostohyödyke, ja näemme siitä nyt selkeitä osoituksia. Asiakasyritykset keskittävät nykyiset ohjelmistonsa SaaShopiin, koska haluavat vähentää hallinnollista kuormaa liittyen laskujen ja luottokorttikuittien käsittelyyn sekä keskittää lisenssimuutosten tekemisen yhteen paikkaan, mikä säästää heidän aikaansa lisäämättä kustannuksia”, yhtiön toinen perustaja ja toimitusjohtaja Kaj Seeste sanoo.

SaaShop on vuonna 2018 perustettu kansainvälinen markkinapaikka, joka yhdistää asiakkaat sekä SaaS-ohjelmistoyhtiöt ja sellaiset palveluntarjoajat, jotka ovat erikoistuneet SaaS-palveluihin. 

SaaShopin markkinapaikasta yritykset voivat ostaa haluamansa ohjelmistot yhdestä paikasta, yhdellä laskulla ja yhden asiakaspalvelun tuella. SaaShopiin voi keskittää kaikki olemassa olevat SaaS-ohjelmistot. Sen valikoimasta löytyy runsaasti ohjelmistoja mukaan lukien Microsoft, Google, Pipedrive, DocuSign, HubSpot, Aircall, F-Secure, Asana, Adobe, Dropbox, Freshdesk ja ActiveCampaign. 

Yhtiön asiakkaina on pörssiyhtiöitä kuten sijoittajille suunnattu sisältöpalvelu Inderes Oyj sekä yli 2 000 erikokoista pk-yritystä. Suomessa SaaShop toimii ohjelmistoja.fi -markkinointinimellä.

“Keskitimme SaaS-ohjelmistot SaaShopiin, koska haemme tällä kustannussäästöjä. Bonuksena saamme hallinnoitua kaikki lisenssit yhden palvelun kautta”, Inderes Oyj:n talousjohtaja Mikko Wartiovaara kertoo.

”Vielä viisi vuotta sitten yritykset käyttivät keskimäärin alle kymmentä SaaS-ohjelmistoa ja nyt yrityksillä voi olla jopa yli sata SaaS-ohjelmistoa käytössään. Samalla ohjelmistojen ostaminen ja hallinta on sirpaloitunut. Palveluihin liittyvä kuittien ja lisenssien hallinta on yrityksissä usein kaoottista. Palvelumme poistaa lukuisten SaaS-portaaleihin liittyvien lisenssien lisäämisen ja poistamisen ongelmat keskittämällä asioinnin yhteen palveluun ja yhdelle laskulle ilman lisäkustannuksia”, Seeste kommentoi.

Enkelisijoittaja Jorma Heinonen hallituksen puheenjohtajaksi

Myös SaaShopin hallituksessa tapahtuu muutoksia. Hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja, Solitan entinen toimitusjohtaja Jari Niska siirtyi yhtiön advisoriksi toukokuussa ja uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi nousi enkelisijoittaja, hallitusammattilainen Jorma Heinonen. Heinonen toimii muun muassa Virnex Groupin sekä LightningChartin yhtiöiden hallituksissa ja on mukana Finnish Business Angels Networkin (FIBAN) toiminnassa. 

Heinosen kokemus ja osaaminen liiketoiminnan kansainvälisestä kehittämisestä tukee SaaShopin kasvua, kansainvälistymistä sekä sijoittajasuhteiden rakentumista. 

Yhtiön perustajiin kuuluu Kaj Seesten ohella suomalaisen verkkokaupan pioneeri Tapio Talvisalo. Talvisalo tunnetaan sähköisen kaupankäynnin palveluita tarjonneen Smilehouse Oy:n perustajana. Smilehouse Oy myytiin Tieto Finland Oy:lle vuonna 2015. 

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Kaj Seeste
Co-founder & CEO, SaaShop Oy
0400 928 169
kaj@saashop.fi
www.ohjelmistoja.fi; www.saashop.com 

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Viestintätoimisto Manifesto Oy
Viestintätoimisto Manifesto Oy
Salomonkatu 17 B (Autotalo, 12. krs)
00100 Helsinki

https://www.manifesto.fi

SaaShop

SaaShop on SaaS-ohjelmistojen markkinapaikka, josta yritykset voivat ostaa kaikki tarvitsemansa ohjelmistot yhdestä paikasta ja yhden asiakaspalvelun kautta. Se poistaa luottokorttikaaoksen ja kuittirumban tilitoimiston kanssa. Yhtiö tarjontaan kuuluu tuhansia erilaisia ohjelmistoa. SaaShop Oy on perustettu vuonna 2018 ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 1,4 miljoonaa euroa. 2023 vuodelle yhtiö tavoittelee 2,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Sillä on toimipaikat Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiössä työskentelee 18 ihmistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Manifesto Oy

Asuntomessujen Talo LEDVANCE lumoaa monipuolisella pihavalaistuksellaan syksyn pimenevissä illoissa21.9.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Loviisan Asuntomessuilla mukana ollut Talo LEDVANCE sijaitsee upealla tontilla merenrannan äärellä. Kokonaisuuteen kuuluu talon ja autokatoksen lisäksi erillinen saunarakennus rannan tuntumassa. Tontin erikoisuutena ovat suuret korkeuserot ja hulppeat näkymät vastarannalla sijaitsevaan Loviisan kaupunkiin. Talon ja tontin muotoja sekä esteettisiä yksityiskohtia on korostettu LEDVANCEn valaistusratkaisuilla, jotka luovat valoa ja tunnelmaa ulkotiloihin. Ulkovalaistus pääsee oikeuksiinsa syysiltojen pimetessä.

Tunnetko nämä Turkin kauniit saarisisarukset pohjoisella Egeanmerellä?14.9.2023 10:01:47 EEST | Tiedote

Gökçeada, Bozcaada ja Cunda, Turkin kolme tunnelmallista saarta Egeanmerellä, ovat toivottaneet matkaajat tervetulleiksi jo vuosisatojen ajan. Päivät saarilla alkavat turkkilaisella aamiaisella auringon lämmittämissä kivitaloissa ja jatkuvat uimaretkellä paikallisille rannoille. Auringon laskiessa nautitaan illallinen perinteisissä tavernoissa, joissa vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaisesti pöytään kannetaan ensin mezet, joita seuraavat saaren kuulut merenelävät. Kolme erilaista saarta tarjoavat elämyksiä joka makuun ­– lue jutusta parhaimmat vinkit joka saarelle.

Doro lanseeraa senioreille kuulonparannusteknologiaa hyödyntävät HearingBuds-kuulokkeet4.9.2023 11:23:38 EEST | Tiedote

Selkeämpi ja luonnollisempi kuulokokemus senioreille – Doro HearingBuds -kuulokkeissa on kuulonparannusteknologia, joka selkeyttää keskusteluja, puheluita ja kuultuja ääniä. Koska suuri osa senioreista elää jonkinlaisen kuulovaikeuden kanssa, Doro HearingBuds -kuulokkeet on kehitetty vastaamaan kasvavaan kysyntään. Bluetooth-yhteensopiva tuote on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme