Foodora

Nyt se on mahdollista Torniossa - Foodora käynnistää kotiinkuljetukset kahdeksan kumppanin kanssa

Jaa

Foodora vahvistaa toimintaansa Torniossa torstaista 31.8.2023 alkaen, kun se alkaa kuljettaa ruokaa kotiin, työpaikalle tai minne vain. Palvelussa on alkuun mukana kahdeksan torniolaisille tuttua ravintolaa. 

– Tornion kuljetusalueemme on laaja. Se ulottuu Röytästä Vojakkalaan sekä Saarenpäästä Laivakankaaseen. Haluamme lisätä torniolaisten mahdollisuutta nauttia hyvästä elämästä helposti. Hyvä, lempeä elämä rakentuu sille, ettei ihminen rasita itseään liikaa, kertoo Foodoran ravintolatoiminnasta vastaava kaupallinen johtaja Einar Toivonen

Foodora tarjoaa avajaisten kunniaksi kolmenkymmenen päivän ilmaisen kotiinkuljetuksen valikoiduista ravintoloista kolmen kilometrin säteellä toimitusosoitteesta. Jatkossa kuljetusmaksu määräytyy toimitusosoitteen perusteella. Jos maksuttoman kuukauden aikana henkilö tilaa kerran viikossa, niin hän voi esimerkiksi säästää 15,60 euroa tuona aikana, jos normaalisti kuljetusmaksu on esimerkiksi 3,90 euroa hänen kotiinsa. 

– Me haluamme parantaa torniolaisten arkea ja juhlaa avaamalla palvelumme pohjoisen Perämeren lumoavassa helmessä. Haluamme, että ihmiset pystyvät helposti tilaamaan maukasta ruokaa. Se tarkoittaa, että palvelun ja toimitusprosessien täytyy olla kunnossa. Kaiken tulee toimia täydellisesti asiakkaillemme, Einar Toivonen sanoo.

Toiminnan käynnistyessä Foodoran kotiinkuljetus palvelee maanantaista torstaihin 16-21, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-20:30 sekä sunnuntaisin 11-19 välisenä aikana.

Foodoran kautta voi tilata kotiinkuljetuksen nyt ensimmäisen kuukauden ajan ilman kuljetusmaksua seuraavilta kumppaneilta: 

  • Hesburger Tornio
  • McDonald’s Tornio
  • Ravintola Golden Flower
  • Sky Burger
  • Tasty Kitchen Tornio
  • Tornio Thai Restaurant
  • Tornion Keskusgrill

Lisäksi Foodoran palvelussa mukana ovat myös seuraavat kumppanit: 

  • Tornion Turkinpippuri

Head of Commercial Einar Toivonen on median käytettävissä puhelinhaastatteluihin. Olethan yhteydessä Foodoran viestintään haastattelun sopimiseksi. Hän antaa mielellään haastatteluita alustataloudesta ja toiminnastamme Torniossa. 

Yhteyshenkilöt

Suomen ja Pohjoismaiden suurin ruoka- ja päivittäistavarakaupan alan alustatalousyhtiö Foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on yksi maailman johtavimmista ruoan ja päivittäistavarakaupan toimitusalustoista. Foodora toimii kahdeksassa Euroopan maassa - Suomessa, Itävallassa, Tšekissä, Tanskassa, Unkarissa, Norjassa, Ruotsissa ja Slovakiassa. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva Foodora aloitti toimintansa Helsingissä kesällä 2015. Foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. Foodoran tavoitteena on mahdollistaa asiakkailleen enemmän aikaa heille tärkeiden asioiden parissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme