Kauppakeskus AINOA

Kauppakeskus AINOAn myynti ja kävijämäärät kasvoivat merkittävästi toisella neljänneksellä

Jaa
Espoon Tapiolassa sijaitsevan kauppakeskus AINOAn huhti–kesäkuun kävijämäärät ja kokonaismyynti kasvoivat kymmenen prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Myynnin osalta kasvu oli kuusi prosenttia korkeampi kuin pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa keskimäärin.
Kuva: Kauppakeskus AINOA.
Kuva: Kauppakeskus AINOA.

Toukokuu oli AINOAlle erityisen menestyksekäs – kävijämäärät nousivat 12,4 prosenttia ja kokonaismyynti kasvoi 11 prosenttia verrattuna edellisvuoteen. Tulokset perustuvat Suomen Kauppakeskusyhdistyksen myynti- ja kävijäindeksiin, johon tiedot on kerännyt KTI Kiinteistötieto Oy.

"Hienojen kasvulukujemme takana on AINOAn hyvä liikenteellinen saavutettavuus sekä vankka asemamme lähialueilla asuvien ostospaikkana”, kommentoi kauppakeskuksen kaupallinen johtaja Marja-Liisa Finska.

Toinen vuosineljännes toi mukanaan huomattavia muutoksia AINOAssa edustettuna olevien toimialojen myyntiin. Erityisesti muotiin, kauneuteen ja terveyteen liittyvien tuotteiden myynti kasvoi merkittävästi. Kauneus- ja hyvinvointipalveluiden myynti AINOAssa nousi vuoden alusta peräti 29 prosenttia.

"Kun asuntokauppa on hidastunut, myös sisustamiseen ja remontointiin liittyvien tuotteiden ja palveluiden kysyntä on yleisesti laskenut. Tämäkään ei AINOAssa kuitenkaan näy. Sen sijaan muodin ja kauneuden alalla myynnin kasvu on AINOAssa ollut erityisen näkyvää", Finska iloitsee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Marja-Liisa Finska
Kaupallinen johtaja
marja-liisa.finska@lahitapiola.fi
+358 50 388 3278

Kuvat

Kuva: Kauppakeskus AINOA.
Kuva: Kauppakeskus AINOA.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kauppakeskus AINOA
Kauppakeskus AINOA
Länsituuli 12
02100 Espoo

Kymmenenvuotias AINOA on kasvanut Tapiolan honkien helmoissa uniikiksi, yli sadan rakkaudella rakennetun erikoisliikkeen, ravintolan ja kahvilan yhdistelmäksi. Vuonna 2022 AINOA:ssa vieraili 8,7 miljoonaa kävijää ja myyntikin kipusi 22 %, noin 207 miljoonaan euroon. AINOA on sydämeltään suuri kauppakeskus, jonka omistaa kotimainen Lähitapiolan Keskustakiinteistöt Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppakeskus AINOA

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme