Kymenlaakson Sähkö Oy

KSOY stipendihaku 2023 käynnistyy 1.9.

Jaa
KSOY jakaa jälleen syksyllä 2023 stipendejä sitoutuneille ja tavoitteellisille nuorille urheilijoille. Stipendien tarkoituksena on kannustaa nuoria harrastajia eteenpäin ja menestykseen liikuntaharrastuksensa parissa. Stipendiä voi hakea syyskuun ajan.

Stipendi voidaan myöntää nuorelle urheilijalle esimerkiksi leiri- ja kisamatkoihin, uusiin varusteisiin tai harjoituskulujen kattamiseen. Laji voi olla mikä tahansa hiihdosta skeittaukseen tai muodostelmaluistelusta jousiammuntaan. Stipendejä ei tällä hetkellä myönnetä joukkueille.

Periaatteita urheilustipendin saamiseksi

  • hakijan tulee olla 15–25-vuotias
  • hakija harrastaa lajia pitkäjänteisellä, sitoutuneella ja tavoitteellisella asenteella
  • hakija on lajissaan menestynyt ikäluokissaan Suomessa
  • stipendille on selkeä käyttökohde ja se tulee käyttää kokonaisuudessaan liikuntaharrastukseen
  • haluamme olla ylpeitä voidessamme myöntää stipendin kyseiselle nuorelle
  • hakijalla tulee olla valmius viestintäyhteistyöhön KSOY:n kanssa stipendin käyttöaikana
  • stipendin saaja asuu / toimii omistajakunnassamme tai jakeluverkkoalueellamme
  • sama henkilö ei voi saada stipendiä perättäisinä vuosina

Haku ja päätökset

Hakuaika on 1.–30.9.2023. Hakulomake löytyy verkkosivulta: ksoy.fi/stipendit

Hakemukset käsitellään lokakuun 2023 aikana, ja stipendien saajille ilmoitetaan päätöksestä marraskuussa 2023. Kielteisistä päätöksistä ei ilmoiteta.

Tutustu vuoden 2022 stipendien saajiin

Vuoden 2022 stipendiaattien tarinoita voi lukea verkkosivuiltamme: Tutustu vuoden 2022 stipendiaatteihin

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymenlaakson Sähkö Oy
Kymenlaakson Sähkö Oy
Yhdystie 7
47200 Elimäki

Vaihde 05 778 01https://www.ksoy.fi

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian tuotanto, myynti ja verkkotoiminta. Konsernin muodostavat energialiiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähkö Oy ja sen kokonaan omistamat tytäryhtiöt, verkkoliiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähköverkko Oy ja  liittymisjohtoliiketoimintaa harjoittava Suomen Liittymisjohdot Oy.  

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 196 miljoonaa euroa, ja konsernissa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Olemme alueemme merkittävin energiayhtiö asiakasmäärällä mitattuna. Palvelemme yli 100 000 asiakasta pääasiassa neljän maakunnan alueella — Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Toimipaikkamme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson Sähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme