DuodecimDuodecim

Tervetuloa Itä-Suomen Lääketiedetapahtumaan – tarjolla laaja kattaus ajankohtaista tietoa

Jaa

Ammenna toimittajan työhösi ajankohtaista tietoa vaikkapa keuhkosairauksista, lasten pitkittyneestä kivusta sekä ADHD:sta ja autismista perusterveydenhuollon näkökulmasta Kuopiossa 19.–21.9. järjestettävässä Itä-Suomen Lääketiedetapahtumassa.

Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys ja Duodecim järjestävät Itä-Suomen Lääketiedetapahtuman 43. kerran 19.-21.9.2023 Kuopion Musiikkikeskuksessa. Paikalle odotetaan noin tuhatta lääkäriä ja lääketieteen kandidaattia.

Keskiviikko 20.9. ja torstai 21.9. ovat luentopäiviä, jotka koostuvat kuudestatoista puolen päivän symposiumista. Kattaus sisältää kliinisiä aiheita höystettynä koulutuksellisilla sekä lääkäriyttä laajemminkin käsittelevillä aiheilla.

Mediatilaisuudet järjestetään molempina luentopäivinä kello 12 Musiikkikeskuksen orkesterilämpiössä.

Mediatilaisuus ke 20.9.

klo 12.00 Lasten pitkittynyt kipu, dosentti, lastentautien erikoislääkäri Eija Piippo-Savolainen, KYS

klo 12.30 Ajoterveyttä nuoruudesta vanhuuteen, professori Anne Koivisto, KYS ajopoli

Mediatilaisuus to 21.9.        

klo 12.00 Ajankohtaista keuhkosairauksista, professori Heikki Koskela, KYS

klo 12.30 ADHD ja autismi perusterveydenhuollon näkökulmasta, lastenlääkäri Hertta Ollikainen

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan mediatilaisuuksiin täällä. Löydät Itä-Suomen Lääketiedetapahtuman aikataulut ja koko ohjelman tapahtuman verkkosivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Duodecim

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on Suomen suurin tieteellinen yhdistys. Tehtävämme on tuottaa tieteestä terveyttä. Vahvistamme tutkitun tiedon käyttöä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja kehitämme lääkärien ammattitaitoa. Kustannus Oy Duodecim tarjoaa lääkäreille ja terveydenhuollon ammattilaisille monipuoliset välineet arjen työhön. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Duodecim

Duodecimin Nuori tutkija -palkittu Juha Väyrynen: ”Tutkimustyössä saan onnistumisen kokemuksia pystyessäni luomaan uutta tietoa”17.11.2023 14:00:00 EET | Tiedote

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on myöntänyt Nuoren tutkijan palkinnon 35-vuotiaalle syöpäbiologian dosentti Juha Väyryselle. Palkinnon suuruus on 10 000 euroa. Väyrysen suolistosyöpätutkimus lisää ymmärrystä kasvainten monimutkaisista immuunireaktioista, mikä voi jatkossa auttaa lääkehoitojen kehittämisessä.

Sosiaalilääketieteen uranuurtaja Ilkka Taipale palkittiin arvostetulla Konrad ReijoWaaran palkinnolla17.11.2023 14:00:00 EET | Tiedote

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on myöntänyt psykiatri, sosiaalilääketieteen dosentti ja kansalaisaktivisti Ilkka Taipaleelle maamme arvostetuimpiin lääketieteellisiin tunnustuksiin kuuluvan Konrad ReijoWaaran palkinnon. Taipaleen ura sosiaalilääketieteen ja yhteiskunnallisten asioiden parissa on hengästyttävä, mutta menneiden saavutusten sijaan hän tähyää tulevaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme