Kokkolan kaupunki

Kokkolan leirintäalueelle haetaan uutta toimijaa

Jaa
Kaupunki käynnistää uuden toimijaa haun Kokkolan leirintäalueelle nykyisen yrittäjän lopettaessa toimintansa. Uutta toimijaa haetaan suljetulla huutokauppamenettelyllä. Tavoitteena on, että uusi omistaja aloittaa toiminnan vuodenvaihteeseen mennessä.
Ilmakuva Meripuiston alueesta. Kuvaaja Aki Paavola.
Ilmakuva Meripuiston alueesta. Kuvaaja Aki Paavola.

Suljetun huutokauppamenettelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoajat tekevät osallistumisilmoituksen. Toisessa vaiheessa osallistumisilmoituksen tehneiden tarjoajien joukosta valitaan osallistujat suljettuun huutokauppaan. Osallistumisilmoituksen liitteenä esitetään tarjoajan referenssit, arvio hankkeen rahoituksesta sekä suunnitelmat leirintäalueen liiketoiminnasta, toiminnan kehittämisestä ja tulevista investoinneista.

Kaupunginhallitus valitsee suljettuun huutokauppaan kutsuttavat tarjoajat ja tekee lopullisen myyntipäätöksen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ilmakuva Meripuiston alueesta. Kuvaaja Aki Paavola.
Ilmakuva Meripuiston alueesta. Kuvaaja Aki Paavola.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme